De bus van je dromen: de ID. Buzz Cargo

  • ‘Back to the future’ met de ID.Buzz.
  • De ID. Buzz gaat in 2022 in productie.
  • Met de ID. Switch rijd je nu een nieuwe Caddy Cargo of Transporter en bepaal jezelf of en wanneer je straks overstapt naar een ID.Buzz

Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 ‘back to the future’. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen liefhebbers! Stel je voor dat jij als ondernemer of jouw werknemers in deze bus rondrijden: het ultieme visitekaartje voor je bedrijf. De ID. Buzz is de conceptversie van de auto die in 2022 in productie gaat. Daarom zul je nog even moeten wachten totdat je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar… het dagdromen kan beginnen.

Met ID. Switch wordt wachten ineens leuk

Lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1. Switch straks naar een ID.Buzz

Kun jij niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch.

Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wil switchen naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: