7

De 53e lancering van Haarlemmermeer INTO business

Op woensdag 18 december vond de 53e lancering plaatst van Haarlemmermeer INTO business bij A-Point In Hoofddorp. Tijdens deze lancering was er aandacht voor de coverstory en de TOP 50 Machtig Mooie Mensen uit de regio Haarlemmermeer. Het was niet de eerste keer dat A-Point als gastlocatie fungeerde voor de lancering. In het verleden is dit al vaker gebeurd, en zo is er een mooie samenwerking ontstaan tussen de autodealer en het glossy magazine.

Nieuwe uitgevers

Ton van der Horst van A-Point heeft als gastheer de avond geopend. Dennis Captein mocht als gastspreker en franchisegever van INTO business de avond verder aan elkaar praten. Als eerste werden de nieuwe uitgevers van het magazine aan het publiek voorgesteld. Ilse Looij en Arno de Fuijk hebben sinds 1 november het stokje overgenomen als uitgever van INTO business Haarlemmermeer. Arno was in het voorjaar al als uitgever al gestart met INTO business Duin- en Bollenstreek en Ilse is er in oktober bij gekomen.

Coverstory

In deze winteruitgave was de coverstory voor Van der Valk Hotel Schiphol A4. Op de cover zelf een prachtige plaat van Charlie Beyhan, the Executive-Chef van het hotel. Hij vertelt zijn verhaal over de duurzaamheid van het hotel en de samenwerking met Meerlanden uit Rijsenhout. Tevens is dit een prachtig podium om een tipje van de sluier op te lichten over de grote plannen die het hotel heeft qua uitbreiding. Bill van der Valk, die zelf aanwezig was bij de lancering om tekst en uitleg te geven over de toekomst, mocht het eerste exemplaar van het magazine op canvasdoek in ontvangst nemen.

Top 50 Machtig Mooie Mensen

Ieder jaar in de winteruitgave van INTO business is er traditie getrouw aandacht voor een wel heel bijzondere lijst. De machtige lijst is omgedoopt in de machtig mooiste lijst. Het woord ‘macht’ kreeg de laatste jaren een te hoog Trump- en Poetin-gehalte en dat is niet waar deze ranking voor bedoeld is. Wie in deze lijst staat wordt geroemd en geëerd. Deze mensen zijn topondernemers of -bestuurders en gaan nooit voor eigen gewin. Hun omgeving, hun naasten en het gemeenschappelijk belang gaat altijd boven het individuele belang.

Op 3 is geëindigd Anna Paternotte, de duizendpoot van SDWV Advocaten en maatschappelijk betrokken op diverse vlakken. Op de 2e plaats Angeline Kierkels van Meerlanden. Een echte ondernemer en stimuleert innovatie in- en extern.

Nummer 1

Edwin Beentjes staat dit jaar op nummer 1. Hij is de Machtig Mooiste van de Haarlemmermeer. Met zijn bedrijf CTS Group is hij vanuit de eigen Academy gestart met het Talent Plan. Dit plan geeft jonge talenten die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo hebben afgerond de mogelijkheid te starten met hun carrière en hun talent verder te ontwikkelen. Het Talent Plan is opgedeeld in drie programma’s: het Office Programma, het Chauffeurs Programma en het Warehouse Programma. Gedurende een periode van maximaal twee jaar zullen zij verschillende afdelingen binnen het programma doorlopen. Zo kunnen zij uitvinden over welke kwaliteiten ze beschikken en welke functie het best bij hen past. Edwin Beentjes is de grondlegger van dit fenomeen en scoort hier hoge ogen mee. Is daarnaast de steun en toeverlaat van Lisanne de Roever met haar Topsport Haarlemmermeer. Zijn CTS Group is vooruitstrevend. Edwin Beentjes is de terechte nieuwe nummer 1 en opvolger van Gerco Tolsma.