Carsten Isensee benoemd tot Executive Vice-President Finance

SEAT S.A. heeft Carsten Isensee benoemd tot Executive Vice-President voor Finance. Isensee is op 1 juni jl. begonnen in zijn nieuwe functie, en als lid van de Executive Committee van het Spaanse merk. Hij volgt in deze rol Holger Kintscher op, die deze week als hoofd Finance en IT bij Volkswagen Bedrijfswagens is gestart.

Gedurende zijn gehele carrière is Carsten Isensee voor de Volkswagen Group werkzaam geweest. Tot 1 juni was hij als Executive Vice-President verantwoordelijk voor Finance bij Volkswagen Group China.

Carsten Isensee (59) is afgestudeerd in Business Administration aan de Universiteit van Wilhelmshaven (Duitsland). In 1987 trad hij in dienst bij de Volkswagen Group, waar hij sindsdien diverse functies binnen Volkswagen’s financiële divisie heeft bekleed, zowel bij het hoofdkantoor van de Groep in Duitsland als in Slowakijke, Zuid-Afrika, Brazilië en China. In 2014 versterkte hij het team van SEAT als Executive Vice-President voor Finance bij Volkswagen Group China.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.