Audi Q4 Sportback e-tron: stijlvol elektrisch, nu te rijden

 • Sportback-versie treedt in de voetsporen van de Q4 e-tron SUV
 • Keuze uit drie vermogensversies, twee accupakketten, achter- of vierwielaandrijving en drie aantrekkelijke editions
 • Nu te rijden en te bestellen bij a-point, leverbaar vanaf € 50.205*

  Met ingang van vandaag staat ook de stijlvolle Audi Q4 Sportback e-tron bij a-point. Na de SUV is de Sportback de tweede (carrosserie)variant van de elektrisch aangedreven Audi Q4 e-tron. Dankzij zijn aflopende daklijn biedt hij een elegant coupé-alternatief voor de liefhebbers van extra stijl. De Audi Q4 Sportback e-tron is er in drie aantrekkelijke editions en is nu leverbaar vanaf € 50.205*.

  De Audi Q4 Sportback e-tron combineert alle voordelen van de Q4 e-tron SUV met een sportief en elegant coupédesign. Dé blikvanger is uiteraard de aflopende daklijn. Behalve fraai is de lijnvoering ook functioneel: de luchtweerstandswaarde (cW) van de Sportback bedraagt slechts 0,26, waarmee de Q4 Sportback e-tron nog net iets gestroomlijnder is dan de SUV, wat een gunstig effect heeft op de prestaties en actieradius.

  Volop keuze in aandrijving

  Audi levert de Q4 Sportback e-tron met een keuze uit drie vermogensversies (van 125 kW/170 pk tot 220 kW/299 pk), twee accupakketten (52 kWh en 77 kWh) en twee aandrijfvormen (achterwielaandrijving of quattro vierwielaandrijving). Elke Q4 Sportback e-tron is geschikt voor snelladen. Ongeacht de gekozen capaciteit is het accupakket in circa 38 min van 5-80% op te laden. 

  Drie editions

  Drie voor Audi bekende, complete uitvoeringen - Edition, Advanced edition en S edition - bieden klanten de mogelijkheid om bij hun Q4 Sportback e-tron persoonlijke accenten te zetten. Standaard krijgen alle uitvoeringen zaken als LED-koplampen en -achterlichten mee, evenals automatische airconditioning, voorverwarming/-ventilatie van het interieur, een elektrisch bediende achterklep, digitale radio-ontvangst (DAB+) en cruise control met snelheidsbegrenzer.

  De Edition beschikt aanvullend over 19 inch lichtmetalen velgen, Audi smartphone interface, Audi sound system en Parkeerhulp achter. De Advanced edition gaat een stapje verder met onder meer Matrix LED-koplampen, doorlopende achterlichten die over de gehele breedte verlicht zijn plus dynamische richtingaanwijzers, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en sportstoelen. In de S edition komt de sportiviteit van S line (met onder meer een sportonderstel) samen met veel luxe én een uitgebreid aanbod van rij-assistentiesystemen voor een maximaal comfort en een hoog veiligheidsniveau. 

  Aansluitend biedt de uitgebreide optielijst uiteraard tal van mogelijkheden voor verdere personalisatie.

  Nu te rijden

  De Q4 Sportback is nu ook te rijden en te bestellen bij a-point. Prijzen beginnen bij € 50.205* voor de Audi Q4 Sportback 35 e-tron Edition. Snelle zakelijke beslissers profiteren nog vijf jaar van het gunstige 12%-bijtellingstarief dat enkel nog dit jaar van kracht is, en waarbij ze slechts 12% bijtellen over de eerste 40.000 euro van de fiscale waarde.

  Ontdek meer

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

  project.general_error_message

  Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

  We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

   

  Uw gegevens

  project.general_error_message

  Met welke auto wilt u een proefrit maken?

  We nemen snel contact op voor een afspraak.

   

  Uw gegevens