De A-Point Groep presenteert een nieuw serviceconcept: het A-Point Service aannamepunt!

AMSTERDAM, MAART 2018: De A-Point Groep start op 26 maart a.s. met het A-Point Service aannamepunt. Dit nieuwe serviceconcept maakt het klanten nog eenvoudiger om hun auto in service of onderhoud te geven. De service geldt voor alle merken van de A-Point Groep: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Klanten kunnen voortaan ‘online’ hun service-/onderhoudsafspraak plannen en vervangend vervoer kiezen. Op het afgesproken tijdstip brengen ze hun voertuig naar het A-Point Service aannamepunt aan de Buitenveldertselaan 34 te Amsterdam. Met het gereserveerde vervangend vervoer kunnen zij hun weg vervolgen. Hun auto wordt ondertussen met uiterste zorgvuldigheid naar één van de werkplaatsen van A-Point gebracht. De klant krijgt een status-update en na de service keert de auto terug naar het Service aannamepunt. Daar staat de auto op het afgesproken tijdstip klaar voor de klant.

Voor snelle reparaties waar men op wil wachten (zoals bijvoorbeeld een bandenwissel) kunnen klanten zelf bij de overige service-vestigingen terecht. Deze zijn gevestigd in Amsterdam, Badhoevedorp, Hoofddorp, Weesp, Almere en Lelystad.

A-Point Service Aannamepunt

Het A-Point Service Aannamepunt in Amsterdam is een aannamepunt voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Er vinden hier geen werkplaatsactiviteiten plaats: het is uitsluitend een punt waar klanten hun auto kunnen brengen en halen. Vanuit het Servicepunt worden tevens enkele accessoires verkocht en is op werkdagen geopend van 7.00 – 20.00 uur.

Parkeren

Aan de voor- en achterzijde van het A-Point Service aannamepunt is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Aan de voorzijde kunnen klanten met een parkeerschijf, gratis parkeren. De parkeerschijven zijn verkrijgbaar bij het aannamepunt. Aan de achterzijde is het betaald parkeren en neemt het Service aannamepunt de parkeerkosten voor hun rekening. Klanten dienen zich eerst binnen te melden!

Over de A-Point Groep

De A-Point Groep kent een rijke historie en is al jarenlang gevestigd als totaalleverancier van mobiliteit in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer en de Flevopolder. De Groep vertegenwoordigt de merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Noot voor de redactie:
Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Patrick van der Pijl, After Sales Directeur A-Point Groep
Kollenbergweg 11, 1101 AR Amsterdam Zuidoost
Postbus 12888, 1100 AW Amsterdam
T: 020-4301600
E: info@a-point.nl

De A-Point Groep maakt het u voortaan nog makkelijker!