7

A-Point: Officiële CUPRA dealer

  • A-Point aangesteld als gespecialiseerde CUPRA-vertegenwoordiger
  • CUPRA Ateca eerste tastbare model van nieuw performance-merk

Wij zullen het nieuwe merk CUPRA in Nederland vertegenwoordigen als CUPRA-specialist. Wij zijn daarbij benoemd tot officieel CUPRA-dealer. Alle liefhebbers van Spaanse sportiviteit kunnen bij ons terecht voor de optimale beleving van het merk CUPRA.

Het nieuwe merk CUPRA staat voor passie, precisie, vastberadenheid, moed, en bovenal sportiviteit. Voorheen stond CUPRA al symbool voor de sportieve topmodellen van SEAT. Nu groeit het uit tot een zelfstandig merk. Afgelopen week presenteerde CUPRA de eerste modellen en activiteiten waarop het zich nadrukkelijk gaat focussen. De CUPRA Ateca is het eerste model dat vanaf de basis onder het nieuwe merk wordt gelanceerd. Bovendien blikken de CUPRA Ibiza en CUPRA Arona designstudies alvast vooruit op wat wellicht het vervolg kan zijn. Daarnaast wordt het nieuwe merk verantwoordelijk voor de autosportactiviteiten van SEAT. Als gevolg daarvan gaat de Leon Cup Racer voortaan als CUPRA TCR verder.

Landelijke spreiding voor CUPRA

In aanloop naar de introductie van CUPRA heeft SEAT ons als gespecialiseerde CUPRA-dealer aangesteld. Naast de sales en aftersales van reguliere SEAT-modellen worden wij als specialist ook verantwoordelijk voor de verkoop van en het onderhoud aan CUPRA’s. Wij hebben vanaf heden ook een een aparte ruimte (de CUPRA corner) in de showroom geheel ingericht in CUPRA-stijl, voor een optimale merkbeleving. Speciaal getrainde medewerkers adviseren klanten over het CUPRA-modelprogramma en de individuele mogelijkheden.

Daarbij komt er een CUPRA-lifestyleassortiment beschikbaar en zullen wij verschillende CUPRA-evenementen organiseren.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.