Mobiliteitsgarantie

  • A-Point Groep
vw-default.png

Wat er ook gebeurt, wij houden onze klanten mobiel!

Pech onderweg
Met autopech stil komen te staan vindt niemand leuk. Gelukkig bent u met de Volkswagen Mobiliteitsgarantie verzekerd van een snelle hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of een andere professionele hulpverlener in de buurt.
Wat kunt u het beste doen bij autopech?

Bel het mobiliteitsnummer: 0800 555 70 00
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar! Wij repareren uw auto vervolgens direct of wij zoeken, samen met u, naar de beste oplossing. Als reparatie binnen drie uur niet mogelijk is, dan zijn de kosten voor alternatief vervoer, vervangende auto (maximaal drie dagen) of een hotelovernachting voor rekening van Volkswagen. Onze Mobiliteitsgarantie geldt in bijna heel Europa. 

Volkswagen Mobiliteitsgarantie
Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de erkende Volkswagendealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagenleven verzekerd van de Mobiliteitsgarantie. Heeft u ergens anders onderhoud aan uw auto laten doen? Na een grote onderhoudsbeurt en de geadviseerde reparaties bij ons als Volkswagen-dealer heeft u gewoon weer het recht op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie. Dat geeft een stukje zekerheid!

Download de brochure voor volledige informatie en voorwaarden.