Mobiliteitsgarantie ŠKODA

  • A-Point Groep
05_Octavia_G-TEC_rood_1.jpg

Met een ŠKODA staat u zelfs met pech nooit lang stil. Dat komt door onze gratis Mobiliteitsservice, die geldt voor elke ŠKODA die geleverd is vanaf 1 januari 2000, en wordt onderhouden bij een erkende ŠKODA-dealer. Weigert uw auto dan eens onverhoopt, dan helpen wij u kosteloos weer snel op weg.

Mobiliteitsservice: bel 0800 - 023 00 24

Autopech? We staan 24 uur per dag voor u klaar! Bel dit gratis nummer, en u bent weer snel mobiel. Zorg wel dat u het Serviceplan en de huidige kilometerstand van uw ŠKODA altijd bij de hand hebt (lees verderop meer hierover).

Pechhulp in Nederland én daarbuiten

De gratis ŠKODA Mobiliteitsservice biedt uw diverse voordelen:
√ Pechhulp in Nederland
√ Pechhulp in Europa
√ Hulpverlening als directe reparatie niet lukt

Wat houdt het precies in?

Hulpverlening in Nederland
Als u in Nederland met pech stil komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare hulp één telefoontje verwijderd. Bel gewoon naar 0800 - 023 00 24: deskundige hulp is dan zo snel mogelijk ter plaatse om u weer op weg te helpen. Houdt uw serviceplan en de huidige kilometerstand van de auto bij de hand.

Hulpverlening in Europa
In bijna heel Europa kunt u een beroep doen op de ŠKODA Mobiliteitsservice. Hiervoor belt u het bekende gratis nummer, voorafgegaan door de landcode van Nederland: +31 800 023 00 24. De alarmcentrale van ŠKODA Mobiliteitsservice brengt de hulpverlening snel op gang. Mocht het telefoonnummer om technische redenen niet bereikbaar zijn, dan kunt u bellen via +31 33 4949600 (niet gratis).

Hulpverlening als directe reparatie niet lukt
Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en uw auto naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer moet worden vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:
√ Een vervangende auto (maximaal drie dagen)
√ Een hotelovernachting voor u en uw passagiers
√ Een andere vervoersmogelijkheid

De kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA. Zelf betaalt u slechts de reparatiekosten.