Mobiliteitsgarantie SEAT

  • A-Point Groep
web-LEON-ST-205-MY14-NL_1.jpg

Bij een nieuwe SEAT krijgt u gratis Mobiliteitsservice. Die helpt u bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening is gratis!

Neem contact op met het 24-uursservicenummer van SEAT
Zit u om hulp verlegen? Neem dan contact op met de mobilitietsservice van SEAT

  • in Nederland via het 24-uursservicenummer: 0800-0242500;
  • in het buitenland via (het Nederlandse telefoonnummer): +31 70 3145375.

Mobiliteitsservice
Vanaf het moment dat u uw nieuwe SEAT koopt en gedurende een periode van 2 jaar (te rekenen vanaf de datum van aflevering van uw nieuwe SEAT), kunt u profiteren van alle diensten die de SEAT Mobiliteitsservice te bieden heeft.

Onderhoud 
Omdat SEAT vindt dat u ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoeft u slechts aan één voorwaarde te voldoen. Laat het reguliere onderhoud aan uw SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door ons als officiële SEAT Service Partner uitvoeren.  Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierdoor bent u gegarandeerd van het optimaal functioneren van uw SEAT, nu en in de toekomst.

Serviceboekje
Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatsten wij één of meer stempels in het serviceboekje van uw auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houdt het serviceboekje daarom altijd in de auto.

Lang niet gezien
Is uw SEAT langere tijd niet meer bij ons geweest? Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij ons als SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan!