Zakelijk Leasen

Op zoek naar maatwerk in lease-oplossingen? Bij a-point lease bent u aan het juiste adres voor zakelijke mobiliteit. Goed voor uw financiën, goed voor uw gemoedsrust.

Zakelijke mobiliteit via a-point lease

Zakelijk leasen is maatwerk. Als officieel merkdealer is a-point lease (powered by Volkswagen Pon Financial Services) gespecialiseerd in leaseauto’s van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. We helpen graag bij het selecteren van oplossingen voor uw bedrijf. Zo zorgen we samen dat u en uw medewerkers mobiel blijven.

Neem contact op

Onze leasetoppers

Ontdek de scherpste zakelijke deals bij a-point lease. Klik hieronder op de pijl naar rechts om langs alle leasetoppers te scrollen.

Tijdelijke actie: € 500 cadeau!

Lease nu een van de geselecteerde actiemodellen via a-point lease en krijg een voucher t.w.v. € 500 cadeau*. Naar keuze bij a-point te besteden aan een huurauto voor de vakantie, extra laadtegoed of accessoires (achteraf gemonteerd voor een lagere bijtelling).
Ontdek meer

Dit is het gemak van a-point lease

  • Zeer scherpe leasetarieven
  • Alles onder één dak bij de merkdealer
  • Persoonlijke aandacht
  • Professioneel maatwerk

Service voor berijders

Regel alles voor uw leaseauto van a-point lease snel en eenvoudig met de app van Volkswagen Pon Financial Services. Van schademeldingen tot inzicht in tankbeurten en bekeuringen. Heeft u nog vragen? De BerijdersDesk staat voor u klaar.

Meer weten?

Service voor wagenparkbeheerders

Met het Fleetplatform van Volkswagen Pon Financial Services kunnen medewerkers eenvoudig zelf hun leaseauto configureren en een leasevoorstel indienen. Wagenparkbeheerders kunnen online alle configuraties inzien en goedkeuren.
Meer weten?Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag vrijblijvend welke zakelijke lease-oplossingen het best passen bij uw bedrijf. Direct een offerte aanvragen? Dat kan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan*A-point biedt de leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Vanaf tarieven zijn o.b.v. operational lease exclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Het genoemde bijtellingstarief betreft een vanaf tarief. Het cadeau alleen in combinatie met a-point lease en zolang de voorraad strekt, informeer naar de actievoorwaarden.
project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message
 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: