Lease-a-Bike

Een fiets van de zaak

Bij A-Point kunt u natuurlijk eenvoudig en voordelig uw nieuwe auto leasen. Maar nu is het ook mogelijk een fiets van de zaak te leasen. Dankzij nieuwe wetgeving is dit heel overzichtelijk en gemakkelijk geregeld via Lease-a-Bike. Daarmee is fietsen goed voor u én voor uw portemonnee.

Wat is Lease-a-Bike?

Stap eenvoudig op de fiets

Lease a Bike

Fietsen is een ideale manier om van A naar B te komen. Het is voordelig, schoon en goed voor de gezondheid. Daarom maken wij het met Lease-a-Bike eenvoudig om werkend Nederland op de fiets te zetten. We werken samen met meer dan 1.000 fietsenwinkels in het land, zodat wij overal snel fietsen kunnen leveren en servicen. Met een digitaal en geautomatiseerd platform is het ook nog eens bijzonder makkelijk om het hele bedrijf aan een fiets van de zaak te helpen.

Daarmee is het een mooie aanvulling op of alternatief voor zakelijk lease. Met de nieuwe wetgeving zit er slechts 7% bijtelling op de leasefiets, even veel als de auto van de zaak. Vul het formulier in en de fiets van de zaak is een feit in een mum van tijd.

Meer informatie aanvragen width="28.109" height="25.861"/>
Lease a Bike

Lease-a-Bike voor werkgevers

Het hoeft u helemaal niets te kosten om uw werknemers aan een fiets van de zaak te helpen. U bepaalt vooraf hoeveel u als werkgever bijdraagt en geeft uw werknemer digitaal toestemming. De leasefiets kan gecombineerd worden met de auto van de zaak. Het leasebedrag verrekent u maandelijks met het bruto maandloon en u bespaart op onder meer brandstof- en parkeerkosten.

Lease-a-Bike voor werknemers

Geen last meer van files en parkeerstress? Met Lease-a-Bike heeft u bijzonder voordelig een nieuwe fiets naar keuze. Uw werkgever geeft u een link en toestemming, waarna u zich kunt registreren en op zoek kunt naar uw nieuwe fiets. Vind een fiets bij u in de buurt met keuze uit meer dan 1.000 fietsenwinkels door het hele land. U geeft digitaal akkoord op de leasevoorwaarden en u kunt meteen wegrijden op uw fiets, inclusief verzekering en onderhoudspakket.

Waarom kiezen voor Lease-a-Bike?

  • Gezondere werknemers
  • Als werkgever hoeft u niets te betalen
  • 25 tot 80% goedkoper dan privé kopen
  • Vrije keuze in merk en type fiets
  • All-in service, onderhoud en verzekering
  • Vast laag maandtarief via brutoloon

Meer informatie aanvragen