A-Point Groep Business Center

Wat wij voor u doen

Ons Business Center is speciaal voor u als zakelijke klant ingericht. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt en bieden een totaaloplossing op het gebied van zakelijke mobiliteit. Samen met u stellen wij uw wensen en behoeften vast en denken daarbij graag met u mee. Volledige ontzorging staat daarbij voor ons centraal.

Onze afdeling is de specialist in de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onze ervaren accountmanagers voorzien u graag van een persoonlijk advies en nemen u al het werk rondom uw wagenpark uit handen.
Zij zijn de verbindende schakel tussen auto- en leasebedrijven enerzijds en u als zakelijke rijder of wagenparkbeheerder anderzijds.

Volkswagen ID.4

Een vaste partner die u begrijpt

Betrouwbare, persoonlijke service

Bij ons Business Center werkt een vast team, dat intern wordt bijgestaan door product- en merkspecialisten. Daarbij heeft u altijd een vast contactpersoon waarbij iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken.

Of het nu gaat om het verzorgen van een tijdelijke vervoersbehoeften, het kopen of leasen van een nieuwe of jong gebruikte auto, advies over het verduurzamen van uw wagenpark of hulp bij het opstellen van uw autoregeling, ons team van professionals staat voor u klaar.

Volkswagen ID.4
Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Het voordeel van jarenlange ervaring

Proactieve ondersteuning

Wat uw vraag ook is, vanuit ons Business Center krijgt u een persoonlijk en compleet advies over de thema’s die voor u als ondernemer belangrijk zijn. A-Point Business Center treedt op als intermediair en neemt u zoveel mogelijk uit handen; de keuze is aan u!

Ontmoet ons team

Het team van A-Point Groep Business Center bestaat uit gespecialiseerde accountmanagers met jarenlange ervaring. U kunt dus altijd vertrouwen op de best mogelijke ondersteuning voor alle aspecten van uw wagenpark.

Robert Wullings

Comm. Manager Zakelijke Markt

rwullings@a-point.nl

Hilly Spinhoven

Key Accountmanager Zakelijk

hspinhoven@a-point.nl

Stefan Riemens

Accountmanager

sriemens@a-point.nl

Johan van Eijk

Accountmanager

jvaneijk@a-point.nl

Maurice Ruikers

Accountmanager

mruikers@a-point.nl

Bo Eijsten

Accountmanager

beijsten@a-point.nl

Ramon Ravestein

Accountmanager

rravestein@a-point.nl

B.J. van Groenigen

Binnendienst

bjvangroenigen@a-point.nl

Sibylla Braam

Binnendienst

sbraam@a-point.nl

Sandra Claasen

Binnendienst

sclaasen@a-point.nl

Laura Orfino

Binnendienst

lorfino@a-point.nl

Bianca de Bakker

Binnendienst

bdebakker@a-point.nl

Onze referenties

A-Point Groep Business Center heeft al jarenlang een uitstekende samenwerking met uiteenlopende klanten. Van ANWB en Syntus tot Pantar, wij vinden voor iedere situatie een passende oplossing.