Verzilver de inruilwaarde van uw auto

De kans is groot dat dit het perfecte moment is om uw auto in te ruilen. Occasions zijn zeer gewild en dat is goed nieuws voor de waardering van uw auto. Zoals u in de mail gelezen heeft zijn wij zo vrij geweest om alvast een eerste indicatieve taxatie van uw auto uit te voeren. Naar aanleiding hiervan nodigen we u graag uit voor een definitieve taxatie op een van onze locaties. Het kan namelijk zo maar zo zijn dat uw auto zó mooi is dat de inruilwaarde hoger is dan de afgegeven waarde.

Wilt u privéleasen? Dan kunt u ervoor kiezen om de inruilwaarde van uw auto direct op uw rekening te ontvangen!

Benieuwd? Wij vertellen u graag meer. Maak via onderstaand formulier snel een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een taxatie.

Welke gaat het worden?

Polo R-Line edition 1.0 TSI 95pk

Handgeschakeld

Van: € 25.129,-

Voor: € 23.500,-

Voordeel € 1.629,-

Extra inruilpremie: € 750,-

Privé lease

Vanaf: € 329,- p.m.

Polo R-Line edition 1.0 TSI 95pk

Automaat

Van: € 26.800,-

Voor: € 24.995,-

Voordeel € 1.805,-

Extra inruilpremie: € 750,-

Privé lease

Vanaf: € 349,- p.m.

Maak een afspraak bij een A-Point vestiging

  • Hidden

* A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Deze indicatieve inruilwaarde is geldig tot 31-08-2021. Inruilprijs is een richtprijs gebaseerd op een schadevrije en dealer onderhouden auto waar maximaal 15.000 km per jaar mee is gereden. Onder voorbehoud van goedkeuring directie.