ID.3 1ST

Tot 420* kilometer op een volle accu

De unieke eerste editie van de auto, de ID.3 1ST, heeft een actieradius van 420 kilometer** volgens de WLTP-meetmethode. Dat behaalt hij met zijn 58 kWh sterke accu in de laadvloer van de auto.

Unieke 1ST badge

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat u er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vindt u ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe

De unieke eerste editie van de auto, de ID.3 1ST, heeft een actieradius van 420 kilometer** volgens de WLTP-meetmethode. Dat behaalt hij met zijn 58 kWh sterke accu in de laadvloer van de auto.

Topconditie gegarandeerd

De ID.3 1ST is een échte Volkswagen. U mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent. Daarom krijgt u bij uw nieuwe ID.3 1ST:

8 jaar garantie op de accu.

Op de hoogvoltaccu in de ID.3 1ST heeft u maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). U hoeft u dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur.

2 jaar garantie op de hele auto.

Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat u uw ID.3 1ST volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

6 jaar gratis onderhoud.

De ID.3 1ST komt standaard met 6 jaar gratis onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houdt u uw ID.3 1ST zo lang mogelijk als nieuw.

Laden en mobiliteit in één keer geregeld

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kunt  bij ons terecht. Wij helpen u graag met een:

 Laadpunt thuis of op het werk
 Laadsleutelhanger
 Mobiliteitskaart

Zo weet u zeker dat u moeiteloos op uw bestemming aankomt – of u nou reist met uw eigen ID.3 1ST of met het openbaar vervoer via uw Shuttel mobiliteitskaart. En eenmaal aangekomen, kunt u zelfs uw parkeerzaken regelen met de kaart.

Overbrug uw leasauto

Loopt uw zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van uw nieuwe ID.3 1ST af? Dan kunt u gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijdt u dan totdat uw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar u uit kunt kiezen, zodat u ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.

Topconditie gegarandeerd

Gunstige bijtelling.

Omdat de ID.3 1ST volgend jaar wordt geleverd, profiteert u nog van het lage bijtellingstarief van 4%***. Dus of u de ID.3 nou least of koopt: een voordelig bijtellingstarief tot en met 2020 heeft u in ieder geval.

Draag bij aan een beter milieu.

Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad uw met groene stroom? Dan bent u helemaal goed bezig.

Laad ook thuis slim op.

Betaalt uw werkgever de laadkosten? Dan kunt u met de ID.3 1ST een slim thuislaadpunt laten installeren. Deze activeert u met uw laadsleutelhanger, zodat de laadkosten eenvoudig te verrekenen zijn.

Lage bijtelling én extra voordelen.

Ook als zzp’er profiteert u van 4% bijtelling***. U bent dus in ieder geval tot en met 2020 zeker van het lage bijtellingstarief op de ID.3 1ST, ook als u least.

Extra aftrekpost voor ondernemers.

Als ondernemer heeft u ook nog recht op de MIA. Deze Milieu-investeringsaftrek zorgt ervoor dat elektrisch rijden nog voordeliger voor u wordt.

Zet u in voor MVO.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan ook op klein niveau een belangrijke rol spelen. Met de compleet CO2-neutraal geproduceerde ID.3 1ST zet u al gelijk een grote stap in de goede richting.

Betaal geen BPM.

Elektrische auto’s zijn in ieder geval tot 2020 uitgesloten van BPM (aanschafbelasting), mits de overheid de regels niet voor die tijd verandert. Daardoor is uw maandbedrag een stuk lager.

Bespaar op je brandstofkosten.

Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar u oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.

Geen wegenbelasting en BPM.

De overheid helpt de particulier om groener te rijden. Daardoor betaalt u bij aanschaf geen BPM (aanschafbelasting) en hoeft u ook geen wegenbelasting te betalen.

Ga voor een beter klimaat.

De volledig CO2-neutraal geproduceerde ID.3 1ST stoot ook tijdens het rijden geen CO2 uit. En laad u op met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig voor het milieu.

Betaal minder onderhoudskosten.

Een elektrische auto heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoeft u de olie niet te verversen. Daardoor betaalt u een stuk minder voor uw onderhoudsbeurten.

* De prijsindicatie voor de ID.3 1ST van € 40.000 is gebaseerd op de Duitse prijsstelling.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Voor elektrische auto’s geldt 4% bijtelling over de eerste € 50.000,- van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving en is onder voorbehoud van veranderingen tot en met 2020.

****Op alle afbeeldingen van de ID.3 1ST staat het camouflage prototype afgebeeld.

Bezoek onze showroom

A-Point Volkswagen Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Volkswagen Amsterdam

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam
Nederland

Meer informatie