De geschiedenis van de A-Point Groep

  • A-Point Groep

De geschiedenis van de A-Point Groep gaat meer dan 50 jaar terug. In 1959 werden op de Overtoom de deuren van Autopon geopend. Dé Volkswagen-dealer voor Amsterdam.

Vele jaren later is de naam inmiddels gewijzigd in de A-Point Groep en zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Amsterdam en omgeving. Een veelzijdige organisatie met een breed aanbod van producten en diensten, maar bovenal: een duidelijke visie op service en kwaliteit.

Dagelijks werken ruim 400 medewerkers van de A-Point Groep aan de mobiliteit van onze klanten. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, lease, onderhoud en reparaties, schadeherstel, huren en aanpassingen aan auto’s.

Onze service is op maat gesneden en onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit. Klanten mogen rekenen op een professionele organisatie, betrouwbare informatie en bruikbare oplossingen van de vraagstukken die zij ons voorleggen. Allemaal randvoorwaarden waardoor de A-Point Groep altijd een passend antwoord heeft op vragen.

De belangrijkste drijfveer van de A-Point Groep is: uiterst tevreden klanten!