Over de A-Point Groep

Hoogwaardige service op maat

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Badhoevedorp, Weesp, Almere en Lelystad.

Onze geschiedenis

Meer dan 50 jaar ervaring

De geschiedenis van de A-Point Groep gaat meer dan 50 jaar terug. In 1959 werden op de Overtoom de deuren van Autopon geopend; het begin van een succesformule.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé Volkswagen-dealer voor Amsterdam, Almere en omstreken.

More about our history width="28.109" height="25.861"/>

Onze medewerkers

De beste vakmensen en experts

Vakmanschap en aandacht voor detail komen bij de A-Point Groep altijd op de eerste plaats. Onze service is op maat gesneden en onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit.

Dat kan natuurlijk alleen met een sterk, gemotiveerd team. Onze medewerkers vertellen graag meer over hun passie en drive.

Ontmoet onze medewerkers width="28.109" height="25.861"/>

A-Point brengt u verder

Op zoek naar een prachtige occasion met aanvullende garantie? Wilt u zakelijk of particulier leasen? Heeft u tijdelijk een huurauto nodig? Of wilt u schade aan uw auto laten herstellen? Bij A-Point vindt u altijd de oplossing die u zoekt.