7

Altijd mobiel, ook zonder uw CUPRA

U bent tijdelijk even niet zo mobiel. Dit kan komen door pech onderweg of omdat uw CUPRA bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Wij snappen dat dit vervelend is. Daarom bieden wij de volgende 3 diensten en producten aan op het gebied van mobiliteit:

  1. CUPRA Mobiliteitsgarantie
  2. Haal- en brengservice
  3. Vervangend vervoer

Zo beperken we de overlast voor u tot een minimum en kan uw dagelijkse leven gewoon doorgaan.

CUPRA Mobiliteitsgarantie

Met de CUPRA Mobiliteitsgarantie bent u 24/7 verzekerd van snelle en professionele hulpverlening als u met autopech langs de weg staat. Ook in het buitenland. U profiteert automatisch de eerste 2 jaar na aanschaf van uw CUPRA van deze garantie. Als u na deze 2 jaar het onderhoud en reparaties door ons als officiële CUPRA Service Partner laat uitvoeren blijft u gebruik kunnen maken de CUPRA Mobiliteitsgarantie.

Belangrijke telefoonnummers

Noteer de volgende servicenummers voor het geval u met pech staat.

  • In Nederland: 0800 – 024 25 00
  • In het buitenland: +31 70 314 53 75

Om gebruik te maken van de CUPRA Mobiliteitsgarantie moet u altijd uw CUPRA-serviceboekje kunnen tonen in geval van autopech.

Haal- en brengservice

Als uw CUPRA bij ons staat voor reparatie of een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat u makkelijk en snel weer thuis of op uw werk komt. U kunt kiezen uit:

  1. Gratis Shuttle Service: brengt u vanaf onze vestiging naar huis of werk en andersom.
  2. Gratis leenfiets: sportief en lekker in de frisse buitenlucht.
  3. Haal- en brengservice: laat uw auto thuis ophalen en weer afzetten.

Meer weten over kosten en voorwaarden? Vraag het ons.

Vervangend vervoer

Wilt u bij onderhoud of reparatie liever zelf de controle houden? Dan regelen wij vervangend vervoer voor u. Dit kan in de vorm van een gratis leenfiets of een leenauto voor een aantrekkelijk tarief. Vragen? Neem contact met ons op.