7

De CUPRA el-Born
Elektrisch geladen passie

De CUPRA el-Born is de eerste volledig elektrische auto van het op kracht en sportiviteit gerichte merk. Dit dynamische model geeft u explosieve prestaties in een stabiele constructie met een uiterst efficiënte motor. Daag uzelf uit tot grootse prestaties achter het stuur van deze auto.

CUPRA el-Born – De prijs

Deze zinderende elektrische auto wordt verwacht in 2021. Dan verwachten we ook meer te weten over de prijs en specificaties van het model. Wij geven u graag meer informatie over de CUPRA el-Born, zodra deze beschikbaar is. Schrijf u hier in en wij houden u op de hoogte.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

CUPRA el-Born – Het design

CUPRA staat voor pit en passie en de CURA el-Born voldoet met verve aan dat profiel. De carrosserie is volledig gestroomlijnd om tot de best mogelijke prestaties te komen. Ook de rest van het exterieurdesign oogt snel en uitdagend. De koplampen volgen de dynamische lijnen van de motorkap en het dak golft in een sierlijke lijn richting de prominente achterspoiler. In plaats van een traditionele grille is het vooral de lage motorkap die de aandacht trekt in de neus. Luchtinlaten in de voorbumper zorgen voor een sportief voorkomen en een natuurlijke koeling en goede doorstroming.

De flanken van de auto zijn sportief en bijzonder elegant, dankzij de naar achteren oplopende lijnen. Van achteren ziet hij er snel en compact uit, zoals u mag verwachten van een sportieve hatchback. Door de wijd gepositioneerde wielen krijgt de el-Born een krachtig en vastberaden profiel. De speciale 20 inch lichtmetalen velgen dragen verder bij aan het sportieve karakter met hun unieke ontwerp.

CUPRA el-Born – Het interieur

In het interieur voeren sportiviteit, kwaliteit en duurzaamheid de boventoon. De sportieve kuipstoelen bieden u de ondersteuning die u nodig heeft in een dynamische auto als deze. Het speciale stuurwiel komt met Drive Profile Selection, dat u in staat stelt verschillende interessante rijstanden te selecteren. Aan de gebruikte materialen is de kwaliteit duidelijk af te lezen, maar veel hiervan is ook nog eens afkomstig van gerecyclede materialen.

Het dashboard is ontworpen op gebruiksgemak. Daarom zult u hier minder knoppen aantreffen dan in veel andere auto’s. Ter vervanging daarvan is er het hoogwaardige infotainmentscherm midden in het dashboard, waarmee u media, navigatie en allerlei nuttige informatie met simpele commando’s tevoorschijn haalt. U ziet alle informatie nog beter met het head-up display met Augmented Reality.

CUPRA el-Born – Dynamic Chassis Control Sport

Speciaal voor de CUPRA el-Born is op het MEB-platform het Dynamic Chassis Control Sport ontwikkeld. Dit geeft de auto een ideale basis voor speciale prestaties op de weg. De sportieve rijhoogte van de el-Born past zich door middel van deze technologie automatisch aan de omstandigheden aan. Niets kan u daarom weerhouden van ultiem rijplezier met een hoge dosis sportiviteit.

CUPRA el-Born - De motor

De elektrische motor van de CUPRA el-Born levert 204 pk en komt met een batterijpakket van 77 kWh. Hiermee heeft de auto een explosieve acceleratie van 0 tot 50 km/h in slechts 2,9 seconden. Bovendien kunt u tot wel 500 kilometer rijden op een volle accu. Opladen gaat ook snel. In een half uur tijd is de batterij al voor de helft opgeladen.

De CUPRA el-Born leasen bij A-Point

Zodra de CUPRA el-Born de Nederlandse automarkt bestormt, kunt u deze bij ons leasen of kopen, wij zijn een officiële CUPRA-dealer. Naar verwachting wordt het model geïntroduceerd in 2021. Laat u tot die tijd door ons op de hoogte houden van het nieuws omtrent de el-Born. Dan vertellen wij u over de exacte prijzen en specificaties zodra deze bekend zijn.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

Bezoek onze showroom

A-Point CUPRA Amsterdam

Keienbergweg 123
1101 GG AmsterdamAmsterdam-Zuidoost Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar (uitzondering op deze regel is de e-Golf, deze is op basis van 60 maanden/10.000 km), € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.