COVID-19 UPDATE

Showrooms geopend op afspraak | Werkplaatsen, magazijnen en verhuur ook geopend!

7

Het laatste nieuws over onze vestigingen

Update 24-02-2021

Showrooms open op afspraak!

We staan klaar om u te ontvangen

Goed nieuws! We zijn heel blij dat we u vanaf woensdag 3 maart na twee maanden weer op afspraak mogen ontvangen in onze showrooms. Want ook al hebben onze adviseurs online uitstekend werk verricht, er gaat niks boven persoonlijk contact. We laten u onze merken vanaf vandaag weer vol trots in levenden lijve ervaren. Met net zoveel plezier beantwoorden we uw vragen over nieuwe auto’s of occasions. Bekijk het volledige aanbod alvast op onze website. Geniet tijdens de afspraak van alle persoonlijke aandacht, want het toegestane aantal bezoekers per dag is beperkt. Wees er snel bij!

Om rekening mee te houden

• Showrooms alleen toegankelijk met afspraak
• Plan uw afspraak minimaal 4 uur van tevoren
• Kies voor een afspraak van 30 of 60 minuten
• Kom alleen en draag een mondkapje!
• Annuleer de afspraak als u klachten heeft die passen bij corona

Adressen en openingstijden

Kijk op onze website voor de actuele openingstijden en adressen van de showrooms in Amsterdam, Almere en Hoofddorp.

Openingstijden width="28.109" height="25.861"/>

Update 03-02-2021

Click & Collect

Op zoek naar een nieuwe auto? Bezoek dan nu onze online showroom! Bestel eenvoudig en snel je nieuwe auto online met het online advies van een van onze verkoopadviseurs. Kies je voor een van onze voorraadauto’s, dan kun je jouw nieuwe auto snel ophalen bij een van onze vestigingen!

Klik hier voor onze online showroom.

Update 13-01-2021

Verlenging lockdown: A-Point blijft voor u klaarstaan

Werkplaatsen open, verhuur mogelijk, showrooms gesloten

Benieuwd hoe wij, ook tijdens de verlenging van de lockdown, voor u klaar blijven staan? Bekijk dan onderstaande video en onze services aan huis!

Update 23-12-2020

Onze services aan huis

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor onze dienstverlening? Onze collega Daan vertelt je graag meer, want ook de komende periode kan je op A-Point rekenen voor jouw mobiliteit.

Onze verkoopadviseurs staan online voor u klaar. Wij kunnen al uw vragen met betrekking tot de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto beantwoorden in een online verkoopadviesgesprek. Wilt u een proefrit of een taxatie van uw huidige auto? Dan komen wij graag naar u toe. Zo kunt u ook de komende periode op A-Point rekenen voor uw mobiliteit.

Update 15-12-2020

A-Point blijft voor u klaarstaan

Werkplaatsen open, verhuur mogelijk, showrooms gesloten

Net als u hadden we graag een ander slotakkoord van een bewogen jaar gezien. Maar natuurlijk scharen we ons achter de missie om het aantal besmettingen met het coronavirus terug te dringen. Uiteindelijk is er niets belangrijker dan uw en onze gezondheid. Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor onze dienstverlening? We zetten het overzichtelijk op een rij. Zo kunt u ook de komende weken op A-Point vertrouwen voor uw mobiliteit.

Werkplaatsen zijn geopend

Locaties voor reparatie en onderhoud van (motor)voertuigen mogen tijdens de lockdown openblijven. U kunt bij A-Point dus gewoon terecht voor onderhoud, schadeherstel, APK, wintercheck of bandenwissel. Onze merkspecialisten staan op anderhalve meter voor u klaar, met mondkapje. Vergeet u niet er ook een te dragen bij uw bezoek? Plan uw afspraak direct bij de werkplaats via onderstaande button. Telefonisch kan ook: bel 020 – 430 17 77.

Onze magazijnen zijn online geopend. Nadat u uw onderdelen online heeft besteld en afgerekend dan kunt u de onderdelen afhalen op de vestiging. Klik hier om onderdelen te bestellen.

Werkplaatsafspraak maken width="28.109" height="25.861"/>

Auto huren blijft mogelijk

Binnen de nieuwe maatregelen is autoverhuur toegestaan. Juist nu is een huurauto bijvoorbeeld een veilig alternatief voor het ov als u mobiel wilt blijven. Heeft u tijdelijk behoefte aan extra of vervangend vervoer? A-Point Autoverhuur biedt aantrekkelijke tarieven en flexibel maatwerk. Bekijk de mogelijkheden.

Meer over autoverhuur width="28.109" height="25.861"/>

Showrooms zijn voorlopig dicht – Online advies mogelijk

We snappen dat onze showrooms echte publiekstrekkers zijn. En hoewel we u graag vol trots alle nieuwste modellen laten ervaren, is het een verstandige beslissing de showroomdeuren dicht te laten. Onze verkoopadviseurs zijn wel online bereikbaar en helpen u met veel plezier bij vragen over nieuwe auto’s of occasions. Het volledige aanbod vindt u op onze website.

Online Verkoopadvies aanvragen width="28.109" height="25.861"/>

We wensen u alvast fijne feestdagen, ondanks alle beperkingen. En hopen u gezond en wel weer te mogen begroeten in een van onze werkplaatsen.

Het team van A-Point

Update 14-12-2020

Werkplaatsen blijven open

Onze werkplaatsen blijven open. Heeft u een werkplaatsafspraak bij een van onze vestigingen? Dan kan deze doorgaan. Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan dan zullen wij u dit telefonisch laten weten. U hoeft hiervoor zelf geen contact op te nemen.

Op dit moment is het nog onduidelijk of onze showrooms open kunnen blijven. In de loop van dinsdag 15 december volgt hier meer informatie over.

Update 30-11-2020

Belangrijke informatie voor je bezoek aan A-Point

In de A-Point vestigingen geldt vanaf 1 december een wettelijke mondkapjesplicht voor klanten en medewerkers. Klanten zonder mondkapje (met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar) worden niet toegelaten. Bent u uw mondkapje vergeten? Geen probleem! Vraag ernaar bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Tijdens de drukke decembermaand zijn een veilig en verantwoorde winkel- en werkomgeving voor onze klanten en medewerkers prioriteit. Bekijk onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen of plan een afspraak in, om drukte te vermijden.

 

Update 30-09-2020

Onze medewerkers dragen mondkapjes

Voor uw en onze veiligheid dragen onze medewerkers vanaf nu mondkapjes. Hierin volgen wij het advies voor de detailhandel om binnen een mondkapje te dragen. Wilt u een van onze vestigingen bezoeken, dan is een dragen van een mondkapje niet verplicht. Wenst u wel een mondkapje te dragen en er een van ons te ontvangen? Dat kan! Vraag ernaar bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Update 03-06-2020

Coronaproof bij A-Point

Flexibel tussenscherm voor bedrijfswagens en personenauto’s

Slechts € 149,- all in

Nieuw bij A-Point! Een plastic coronaproof tussenscherm voor bedrijfswagens en personenauto’s. Laat deze veilige oplossing monteren bij A-Point Service Amsterdam Zuidoost. Nu voor slechts € 149,- incl. btw en montage.

De voordelen op een rij:

 • Veiliger dan plexiglas: geen splinters bij schade
 • Eenvoudige montage zonder permanente interieuraanpassingen
 • Professionele uitstraling tegen lage kosten
 • Onbelemmerd zicht achteruit en zonder irritant trilgeluid
 • Hoogwaardige afwerking en goed schoon te maken
Ik wil een werkplaatsafspraak width="28.109" height="25.861"/>

Update 25-05-2020

Update 25-05-2020

Update 12-05-2020

A-Point bedankt alle mensen in de zorg!

Update 04-05-2020

Aangepaste openingstijden in mei

Op Bevrijdingsdag (5 mei) en Hemelvaart (21 mei) zijn onze vestigingen gesloten. Op vrijdag 22 mei zijn onze showrooms geopend en onze werkplaatsen gesloten. Klik hier voor onze openingstijden.

Update 10-04-2020

Tweede paasdag zijn wij online geopend

Update 06-04-2020

Eerste en tweede paasdag zijn onze vestigingen gesloten

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze voornaamste prioriteit. Om deze te kunnen waarborgen hebben wij besloten om eerste en tweede paasdag onze vestigingen te sluiten.

Wel zijn wij online geopend op tweede paasdag zodat wij al uw vragen op afstand kunnen beantwoorden. Wij kunnen u volledig digitaal helpen omdat onze voorraad nieuwe en gebruikte auto’s op onze website is terug te vinden. Heeft u uw favoriete auto gevonden dan nemen wij u graag middels een videogesprek mee in deze auto terwijl u uw vragen aan onze experts kunt stellen. Staat de auto welke u zoekt niet in onze voorraad? Dan kunnen we uiteraard samen een auto samen stellen! Heeft u een inruilauto? Geen probleem! Deze kunnen wij ook direct online taxeren.

Laat hier uw gegevens achter wij nemen binnen 30 minuten contact met u op.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland nauwlettend in de gaten en de meest actuele informatie vindt u op deze pagina. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Update 03-04-2020

Onze dienstverlening in deze periode

Update 25-03-2020

A-Point steunt actie #zorgheldenauto

Wij steunen de actie zorgheldenauto! Elke zorgheld moet zorgeloos naar het ziekenhuis kunnen reizen. Daarom stellen wij kosteloos 5 auto’s ter beschikking aan de zorghelden. Wij wensen deze zorghelden veel succes en veilige kilometers toe!

Ook meedoen? Dat kan! Kijk snel op zorgheldenauto.nl

Update 25-03-2020

Aangepaste openingstijden voor sales vestigingen.

A-Point treft extra voorzorgsmaatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze voornaamste prioriteit. Om deze te kunnen waarborgen hebben wij besloten om tijdens donderdagavonden en zondagen onze sales vestigingen tijdelijk te sluiten. Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland nauwlettend in de gaten en de meest actuele informatie vindt u op deze pagina.

Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Update 24-03-2020

Wij nemen u graag mee in onze voorzorgsmaatregelen.

Update 18-03-2020

A-Point treft voorzorgsmaatregelen en blijft geopend.

Als gewaardeerde klant van A-Point vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat A-Point alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Onze showrooms en werkplaatsen zijn momenteel volgens reguliere openingstijden geopend. Alleen tijdens koopavonden zijn we tijdelijk gesloten. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Richtlijnen van het RIVM

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

  • We begroeten contactloos en zowel onderling als met u bewaren we 1,5 meter afstand.

  • In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken.

  • Als we aan uw auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

  • We zien er streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Verkoopteam goed bereikbaar

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar de showroom kunt komen. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u met veel plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Ons volledig aanbod nieuwe auto’s en occasions vindt u op deze website. U kunt makkelijk contact met ons opnemen via de buttons bij de voorraadauto’s.

Online Video Verkoopadvies

Bent u niet in gelegenheid om langs te komen? Dan zijn wij ook online te bereiken met een video verkoopadvies! Wij kunnen u volledig digitaal van dienst zijn. Tijdens een videogesprek neemt een verkoopadviseur u mee in een auto naar keuze terwijl u uw vragen kunt stellen. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 30 minuten contact met u op!

Afspraak maken width="28.109" height="25.861"/>

Afspraak aan huis

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Uiteraard kunnen wij uw auto ook thuis afleveren. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur. Als u ons uw wensen laat weten, doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.

Contact opnemen width="28.109" height="25.861"/>

Reparatie & onderhoud

Onze werkplaatsen zijn tijdens de periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.

Afspraak maken width="28.109" height="25.861"/>

Evenementen

Het aangescherpte beleid leidt ertoe dat een aantal evenementen zal worden aangepast, uitgesteld of afgelast. Mocht u ingeschreven staan bij een specifiek evenement, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte van de aanpassingen.

Wij helpen u graag

In meer dan 75 jaar geschiedenis hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met dat in gedachten, zijn we ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens bij een van onze vestigingen.

Openingstijden bekijken width="28.109" height="25.861"/>