Coronamaatregelen bij a-point

Update 15 januari: We staan voor u klaar op afspraak

Onze showrooms, werkplaatsen en magazijnen (Click & Collect) zijn geopend. Zakelijke en particuliere klanten zijn zonder afspraak welkom in de showroom. Liever een afspraak maken? Maak deze op onze website.Showrooms open voor zakelijke en particuliere klanten

Voor persoonlijk advies zijn zakelijke en particuliere klanten zonder afspraak welkom in onze showrooms. Liever een afspraak plannen? Ga naar de online afspraakplanner en reserveer een moment dat u goed uitkomt.

Showroomafspraak makenWerkplaatsen en magazijnen

Onze werkplaatsen zijn gewoon open voor reparatie, onderhoud en APK. Openingstijden zijn ongewijzigd. Bij onze magazijnen kunt u terecht voor het ophalen van bestellingen. Zo kunt u op a-point blijven vertrouwen voor uw mobiliteit. Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner.

Werkplaatsafspraak maken
Basisregels extra belangrijk

We nemen de aangescherpte basisregels serieus. Zo zorgen we dat iedereen 1,5 meter afstand houdt en handen kan wassen. In onze vestigingen geldt voorlopig weer een mondkapjesplicht. Heeft u klachten die horen bij corona? Blijf dan thuis en bezoek ons een andere keer.

Naar de a-point vestigingen