De Volkswagen ID. NEO. Het eerste model van de nieuwe generatie

Schrijf u in en blijf op de hoogte

De toekomst is dichterbij dan u denkt.

De Volkswagen ID. NEO is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2020 gaat hij in productie, maar nu krijgt u al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Volledig elektrisch.

De eerste ID. NEO legt een perfecte basis voor toekomstige elektrische modellen. Elektrisch rijden is goed voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor uw portemonnee. De kosten van elektriciteit per kilometer liggen namelijk een stuk lager dan van benzine of diesel. En met zijn flinke actieradius maakt de ID. NEO elektrisch rijden voor veel mensen interessant, ook voor u?

ID. Neo
ID. Neo

Altijd persoonlijk.

Dankzij User ID. kunt u uw auto instellen zoals u dat wilt. De stand van uw stoel bijvoorbeeld, of instellingen van de radio en uw persoonlijke contacten. Alles staat opgeslagen in uw User ID., zodat u altijd een persoonlijke ervaring hebt op het moment dat u instapt en wegrijdt.

Uw smartphone als digitale sleutel.

Open de ID.NEO met het apparaat dat u altijd op zak hebt: uw smartphone. Hiermee ontgrendelt u niet alleen de deuren, maar start u zelfs de auto. Bovendien koppelt uw telefoon altijd direct uw User ID.-instellingen met uw auto.

Meer informatie: