7

Altijd mobiel, ook zonder uw Audi

U bent tijdelijk even niet zo mobiel. Dit kan komen door pech onderweg of omdat uw Audi bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Wij snappen dat dit vervelend is. Daarom bieden wij de volgende 3 diensten en producten aan op het gebied van mobiliteit:

  1. Audi Mobiliteitsgarantie
  2. Haal- en brengservice
  3. Vervangend vervoer

Zo beperken we de overlast voor u tot een minimum en kan uw dagelijkse leven gewoon doorgaan.

Audi Mobiliteitsgarantie

Met de Audi Mobiliteitsgarantie bent u 24/7 verzekerd van snelle en professionele hulpverlening als u met pech langs de weg staat. Ook in het buitenland. Kleine reparaties (een lekke band bijvoorbeeld) verhelpen wij ter plekke. Hiervan vallen de kosten binnen de Audi Mobiliteitsgarantie. In het geval van een grote reparatie (een lege accu door eigen toedoen bijvoorbeeld) kunt u gebruik maken van Audi Hulpverlening. Dan zijn de kosten voor vervolghulpverlening en de reparatie voor uw rekening.

Belangrijke telefoonnummers

Noteer de volgende gratis servicenummers voor het geval u met pech staat.

  • In Nederland: 0800 – 283 44 857
  • In het buitenland: 00800 – 283 44 857

Zijn deze servicenummers vanwege technische redenen niet bereikbaar? Bel direct naar Nederland via  (+31) 33 – 494 91 02 (niet gratis). Om gebruik te maken van de Audi Mobiliteitsgarantie moet u altijd uw Audiserviceboekje kunnen tonen in geval van autopech.

Haal- en brengservice

Als uw Audi bij ons staat voor reparatie of een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat u makkelijk en snel weer thuis of op uw werk komt. U kunt kiezen uit:

  1. Gratis Shuttle Service: brengt u vanaf onze vestiging naar huis of werk en andersom.
  2. Gratis leenfiets: sportief en lekker in de frisse buitenlucht.
  3. Haal- en brengservice: laat uw auto thuis ophalen en weer afzetten.

Meer weten over kosten en voorwaarden? Vraag het ons.

Vervangend vervoer

Wilt u bij onderhoud of reparatie liever zelf de controle houden? Dan regelen wij vervangend vervoer voor u. Dit kan in de vorm van een gratis leenfiets of een leenauto voor een aantrekkelijk tarief. Vragen? Neem contact met ons op.