Even voorstellen... Floris Claessen, onze Audi PRO!

Bij Audi draait alles om technische innovaties. We zeggen immers niet voor niets: ‘Audi. Voorsprong door techniek’. Continu zoeken wij naar technieken en features die het rijden in een Audi veiliger en comfortabeler maken. Om het optimale uit deze systemen en hulpmiddelen te halen, is het van belang dat u weet wat ze kunnen en hoe toe te passen in de praktijk. Speciaal om u hierbij te ondersteunen en adviseren hebben wij een Audi PRO!

Audi’s zijn uitgerust met vele elektronische hulpmiddelen en hebben diverse moderne systemen die, voor u als bestuurder, de veiligheid en het rijcomfort verhogen. Denk aan MMI navigatie plus systemen, Audi Connect, Active Lane Assist, Adaptive Cruise Control en Park Assistent. Ik kan me goed voorstellen dat u hierover vragen heeft, zowel tijdens de oriëntatie op uw nieuwe Audi als na aanschaf ervan.

Vanaf nu kunt u met al uw vragen bij mij terecht! Ik ben, als Audi PRO, een nieuw gezicht binnen Audi Centrum Amsterdam en sta graag voor u klaar. U heeft een nieuwe Audi op het oog en wilt advies over de te nemen technische opties? Of u heeft, na aanschaf van uw Audi, nog vragen over de vele mogelijkheden van uw navigatiesysteem of van Audi Connect?

Wat uw vragen ook zijn, ik beantwoord ze in heldere, duidelijke taal. Ik laat u bijvoorbeeld zien hoe zaken werken, geef advies over de voor u juiste opties en stel systemen voor u in. Geen vraag of verzoek is mij te veel. U kunt mij op diverse manieren bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen. Als Audi PRO sta ik u graag te woord!

Floris Claessen
Audi PRO

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam Zuidoost
Telefoon 020 – 564 64 64
Mobiel 06 – 108 246 63
f.claessen@audicentrumamsterdam.nl