APK Audi

De termijnen voor de wettelijk voorgeschreven APK en de milieumeting (viergastest of roetmeting) komen altijd ongelegen. Wij zorgen ervoor, dat u weinig van uw kostbare tijd hoeft te verliezen.

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. We beschikken namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om uw APK vakkundig uit te voeren én voordelig. De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 30,- (all-in), inclusief de viergastest of roetmeting. Combineert u de APK met periodiek onderhoud, dan is de APK zelfs gratis*. Dat is Audi Top Service!

Wij als Audi-dealer denken graag met u mee: wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. Wij hebben de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen, zodat wij uw auto direct dezelfde dag kunnen herstellen. U hoeft dus weinig van uw kostbare tijd te verliezen tot u uw eigen Audi weer ter beschikking heeft.

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice of vervangend vervoer. Vraag ons naar de voorwaarden.
Wij informeren u graag!

*inclusief wettelijke afmeldkosten à € 4,15.