Nieuws van Audi

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Audi width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

45 TFSI viercilinder benzinemotor nu beschikbaar voor de Audi A6

De Audi A6 Limousine en Avant zijn nu ook leverbaar met een viercilinder benzinemotor.
Audi

LA Auto Show-primeur: Audi e-tron GT concept

Op woensdag 28 november heeft Audi op de Los Angeles Auto Show het Audi e-tron GT concept onthuld. Op basis van dit studiemodel volgt in 2020 een productieversie van een veolledig elektrische vierdeurs coupé.
Audi

Audi test prototype vliegende taxi in Amsterdam

Tijdens de Amsterdam Drone Week (t/m 30 november) hebben Audi, Airbus en Italdesign samen een vliegend en rijdend ‘Pop.Up Next’-model gelanceerd. Dit innovatieve prototype van een vliegende taxi combineert een autonoom rijdende elektrische auto met een drone voor passagiers.
Audi

Nieuwe Audi Q3 heeft een prijs

De vernieuwde Audi Q3 heeft vanaf vandaag een vanaf prijs. Deze vernieuwde Q3 oogt krachtig en sportief en is daarbij aanzienlijk ruimer dan zijn voorganger.
Audi

Audi R8 Coupé en Spyder vernieuwd

De vernieuwde Audi R8 treedt in de voetsporen van de Audi R8 LMS GT3 en krijgt niet alleen een sportiever design, maar ook krachtigere motoren.
Audi

Nieuwe Audi A1 Sportback nu te bestellen

De nieuwe Audi A1 Sportback is met ingang van vandaag te bestellen. Hij is leverbaar vanaf € 25.995. Er is direct keuze uit vier uitvoeringen – waaronder de speciaal voor Nederland ontwikkelde ‘epic’ – én een exclusief introductiemodel: de Audi A1 Sportback edition one.
Audi