Nieuws van Audi

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Audi width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

Exclusieve sneak preview Audi e-tron

Wij nodigen u graag uit om als één van de eersten ter wereld kennis te maken met de Audi e-tron tijdens onze ééndaagse exclusieve preview.
Audi

Nieuwe Audi A1 Sportback nu te bestellen

De nieuwe Audi A1 Sportback is met ingang van vandaag te bestellen. Hij is leverbaar vanaf € 25.995. Er is direct keuze uit vier uitvoeringen – waaronder de speciaal voor Nederland ontwikkelde ‘epic’ – én een exclusief introductiemodel: de Audi A1 Sportback edition one.
Audi

De start van een nieuwe toekomst: Audi e-tron

De Audi e-tron is Audi’s eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km* en beleeft zijn wereldpremière vandaag in San Francisco.
Audi

Mobiliteit zonder grenzen: Audi e-tron Charging Service

De introductie van de Audi e-tron betekent een nieuw tijdperk voor Audi. Het merk transformeert van autofabrikant tot premium leverancier van mobiliteitssystemen.
Audi

In beeld: de Audi PB18 e-tron

Voor het eerst presenteert Audi op de Pebble Beach Automotive Week in Monterey (Californië) een studiemodel. De Audi PB18 e-tron toont zowel qua design als technologie hoe de sportwagen van de toekomst er uit ziet.
Audi

Audi toont concept supercar tijdens Pebble Beach

Audi onthult 23 augustus een concept supercar met elektrische aandrijving tijdens de Pebble Beach Car Week 2018 in Californië.
Audi