De Audi TT Roadster
Luchtig design

Een echte sportwagen met een ontwerp dat onmogelijk voor een andere auto is aan te zien. Al twee decennia biedt elke Audi TT een karakteristieke uitstraling die elke generatie met zijn tijd meegaat. De TT Roadster biedt een sportieve beleving en het plezier van open rijden. Bovendien is de TT al twee decennia een echte Audi, met de modernste technologieën en de beste afwerking.

  • Rijklaar v.a. € 64.303,-
  • Lease v.a. € 748,- p.m.
Rijklaar v.a. € 64.303,-
Lease v.a. € 748,- p.m.

Pure power

De Audi TT Roadster beschikt duidelijk over hetzelfde DNA als de andere Audi sportmodellen. Onder de vier ringen op de motorkap liggen sterke benzinemotoren. De 40 TFSI 145 kW/197 pk is er met zeventraps S tronic versnellingsbak. De 45 TFSI 180 kW/245 pk is er zowel met zeventraps S tronic als met handgeschakelde zesbak. Bovendien is de 45 TFSI S tronic te combineren met quattro-aandrijving. Audi drive select is standaard, voor een individuele afstemming van comfortabel tot sportief. (Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3–7,3 l/100 km; gemiddelde CO2-emissie 143–166 g/km)

Exclusief en helemaal eigen

Zien en gezien worden

Autoverlichting is functioneel, maar op de Audi TT Roadster is het beslist ook design. En innovatief, want de Audi matrix-led-koplampen en matrix-oled-achterlichten zijn de maatstaf op het gebied van zien en gezien worden. De lichttechniek in de koplampen past zich aan de omstandigheden aan en reageert zo op elke verkeerssituatie.

Een duidelijke koers

Het dashboard van de Audi TT Roadster zit vol met de modernste technologie. De Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentarium, waarvan u de weergave zelf kunt aanpassen. In een onbekende stad zet u bijvoorbeeld de navigatiekaart groot in beeld, zodat u goed ziet waar u heen moet. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort ook een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, voor een extra gemakkelijke bediening.

Veiligheid voorop

In het hectische verkeer komen slimme hulpsystemen goed van pas. Audi side assist waarschuwt met een led voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de Audi TT Roadster binnen de lijntjes te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.

Pak elke minuut in de open lucht

In slechts tien seconden opent de grijze of zwarte kap van de Audi TT Roadster. Omdat dit zo vlug gaat, wordt open rijden heel vanzelfsprekend. Ook tijdens kortere ritten. Ook als de weerapp zijn twijfels heeft over neerslag en temperatuur. Gewoon zoveel mogelijk genieten.

Bezoek onze showrooms

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de TT Roadster

Contante prijs

€ 64.303,-

Aanbetaling

€ 16.076,-

Totaal kredietbedrag

€ 60.021,-

Slottermijn

€ 19.291,-

Termijnbedrag

€ 678,83

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 76.097,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer