De Audi Q3
Ontdek de voordelen bij Audi Centrum Amsterdam en A-Point Audi Hoofddorp

Nu zijn we hier en morgen weer ergens anders. We zijn mobiel en denken niet volgens vaste patronen. Er is een auto die daaraan meedoet en die dit tempo bijhoudt: de vernieuwde Audi Q3. Sterk, wendbaar, compact maar ruim, karaktervol, efficiënt en sportief. De Audi Q3. Built from new expectations.

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi Q3 bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp? Download hier de brochure.

  • Rijklaar v.a. € 39.145,-
  • Financiering v.a. € 395,-
  • Privé lease v.a. € 505,-
  • Lease v.a. € 639,-
  • Verzekeren v.a. € 51,-
Rijklaar v.a. € 39.145,-
Financiering v.a. € 395,-
Privé lease v.a. € 505,-
Lease v.a. € 639,-
Verzekeren v.a. € 51,-

Nog aantrekkelijker

Audi maakt de succesvolle Q3 nog aantrekkelijker. Nieuwe designaccenten voor het exterieur zorgen voor nog meer onderscheid tussen de design- en sport-uitvoering, terwijl het S line exterieurpakket de sportiviteit uiterlijk verder aanzet.

De Audi Q3 legt visueel nu nog meer nadruk op het onderscheid tussen de uitvoeringen en pakketten. Zo krijgt de Audi Q3 sport bijvoorbeeld een nieuw front met standaard de S line voorbumper die tot dusver deel uitmaakte van het S line exterieurpakket.

Tegelijkertijd verleent het vernieuwde S line exterieurpakket de compacte premium SUV een verder aangescherpte, meer sportieve uitstraling. Kenmerkend voor het gewijzigde S line exterieurpakket is de voorbumper ‘nieuwe stijl’, met luchtinlaten voorzien van diamantpatroon roosters, een nieuwe onderzijde met een duidelijke scheiding en luchtinlaten met hoogglans zwarte accenten.

Hoogwaardig

De design-uitvoering geeft de Audi Q3 tevens een nog hoogwaardigere look. Standaard krijgt deze uitvoering nu het Design exterieurpakket. Herkenbare details zijn bijvoorbeeld de horizontale scheiding in de luchtinlaten en de matzilveren afwerking voor de bodemplaatbescherming voor en achter. De contrastdelen van de bumpers en wielkasten zijn in steengrijs uitgevoerd.

Nieuw in het kleurengamma voor de geüpgradede Audi Q3 is de metallic carrosseriekleur Camouflage groen, die de tint Tundra bruin vervangt.

Exterieur

De Audi Q3 laat zelfbewust zien wat moderne mobiliteit betekent. Zijn design is bijzonder en vernieuwend, met een krachtige en sportieve uitstraling. Aan de hand van diverse uitvoeringen, waaronder de nieuwe Q3 sport en Q3 design, is hij bovendien nog beter aan uw wensen aan te passen. Benieuwd? Kom eens langs bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp.

De vernieuwde Audi Q3 laat zelfbewust zien wat moderne mobiliteit betekent. De karakteristieke singleframe grille oogt driedimensionaal. Diep gelegen luchtinlaten in de bumper. De nadruk op horizontale lijnen laat hem nog gespierder ogen. Dit zijn duidelijk de vormen van een onverzettelijke auto, gecombineerd met trekjes van een coupé. Bijzonder en vernieuwend, met een krachtige en sportieve uitstraling tot en met de diffusor en verchroomde uitlaatsierstukken.

Interieur

Het interieur van de vernieuwde Audi Q3 is zeer goed afgewerkt. Naar wens kunt u een geheel eigen draai aan de uitstraling van de binnenkant geven. Zo zijn er de nieuwe uitvoeringen Q3 sport en Q3 design. In deze auto voelt u zich snel thuis. De stoelen en achterbank zijn met mooie stof bekleed. Naar wens is ook fraai leder mogelijk. Het meubilair is comfortabel gevormd en de bestuurder zit prettig rechtop. Het interieur heeft een chique uitstraling. Er zijn veel opbergvakken en de beenruimte is groot. Benieuwd? Stap eens in de Q3 bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp.

Motoren

De herziene motoren zijn krachtig en dynamisch en zorgen voor nog meer rijplezier in de Audi Q3. Bovendien hebben ze een huzarenstukje uitgevoerd door nog zuiniger te zijn dan hun voorgangers. De nieuwe Audi Q3 1.4 TFSI CoD ultra is de schoonste benzineversie, dankzij verbruiksverlagende en emissiebeperkende technologieën.

Betaalbaar sportief rijden bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp? Dat kan met de Audi Q3. Vraag meteen een offerte aan!

Bezoek onze showrooms

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de Voorraad Q3

Contante prijs

€ 39.145,-

Aanbetaling

€ 9.787,-

Totaal kredietbedrag

€ 34.694,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 578,23

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 44.481,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer