A7 Nieuw

  • € 89.315

De nieuwe Audi A7 Sportback

Vanaf eind februari 2018 in Nederland te verkrijgen. De nieuwe Audi A7. De tweede generatie van de Audi A7 Sportback gaat wat design betreft door waar de nieuwe A8 ophoudt. Zijn atletische proporties en sportieve lijnen onderstrepen zijn bijzondere karakter. Bovendien is de vierdeurs ‘gran turismo’ uitgerust met een futuristisch interieur, een vooruitstrevend lichtontwerp, hightech systemen en louter motoren met mild hybride technologie.

Strakke lijnen

Markant, onbetwistbaar, A7. Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur via de rechtopstaande voorkant met brede Singleframe en het coupéachtige silhouet tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren.

Audi A7 Audi Centrum Amsterdam

De nieuwe vrijheid

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt. De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uweigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

De cockpit van een nieuw tijdperk

Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer. Maak kennis met de slimme assistentiesystemen en geautomatiseerde rijfuncties voor een nieuw tijdperk. Zet de volgende stap op weg naar piloted driving in deze digitale tijd.

Audi A7 Audi Centrum Amsterdam

Zodra wij meer informatie over de nieuwe Audi A7 ontvangen, vindt u dat terug op deze pagina.
 
Nu alvast meer weten over de nieuwe Audi A7 Audi Centrum Amsterdam, uw Audi dealer in Amsterdam.

Voorbeeldberekening: A7 Nieuw

Kredietsom € 66.986 Maandlasten € 1.020 Totaalprijs krediet € 81.378 Effectieve rente op jaarbasis 8,49% Slottermijn € 44.658 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 89.315 Aanbetaling € 22.329
Sluiten

Financier de Audi Nieuwe Audi A7 vanaf € 1.020 p/m

€ 89.315
€ 66.986
€ 1.020

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi Nieuwe Audi A7

Kredietsom € 66.986 Maandlasten € 1.020 Totaalprijs krediet € 81.378 Effectieve rente op jaarbasis 8,49% Looptijd 36 maanden