7

Audi gaat elektrisch met de Audi e-tron

Audi heeft zijn eerste 100 procent elektrische auto op de markt gebracht. De Audi e-tron is niet alleen elektrisch, maar ook sportief en net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met een brandstofmotor. Of u nu door de stad rijdt of een roadtrip maakt met vrienden, de e-tron brengt u overal naartoe. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor gedenkwaardige momenten en eindeloos rijplezier.

ONTDEK DE AUDI E-TRON QUATTRO

Boek nu een exclusieve PRO Proefrit

Ervaar met een PRO Proefrit bij A-Point de toekomst van zakelijk elektrisch rijden in een echte Audi. Om u kennis te laten maken met alle technische innovaties, rijeigenschappen en onderscheidende details, nodigt A-Point u graag uit voor een exclusieve PRO Proefrit. Onze eigen Audi PRO laat u – uiteraard 100% coronaproof – ervaren hoe Audi haar ‘Voorsprong door techniek’ ook in de e-tron quattro waarmaakt.

PRO proefrit plannen width="28.109" height="25.861"/>
  • Rijklaar v.a. € 62.700,-
  • Privé lease v.a. *€ 889,- p.m.
  • Lease v.a. € 759,- p.m.
Rijklaar v.a. € 62.700,-
Privé lease v.a. *€ 889,- p.m.
Lease v.a. € 759,- p.m.

De Audi e-tron 50 quattro

De Audi e-tron 50 quattro is leverbaar vanaf € 62.700,- en met een netto bijtelling vanaf € 295,- p.m.*

De Audi e-tron 50 quattro heeft twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 230 kW (313 pk) en een koppel van 540 Nm. Dit betekent dat de Audi e-tron accelereert van 0 tot en met 100 kilometer per uur in 7 seconden. De topsnelheid van deze elektrische auto is begrensd op 190 kilometer per uur. De 71 kWh accu zorgt ervoor dat u meer dan 300 kilometer kan rijden.

Bij een snellader laadt de e-tron 50 quattro in een halfuur 80 procent op. ** De Audi E-tron quattro heeft een CSS stekker. Dit betekent dat hij kan worden opgeladen bij oplaadpunten van 50 kW, 175 kW en 350 kW.

De Audi e-tron 55 quattro

Deze elektrische Audi heeft twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 265 kW (360 pk) en een koppel van 561 Nm. Hiermee accelereert de Audi e-tron 55 quattro in 6,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De topsnelheid van deze auto is 200 kilometer per uur (begrensd). Het bereik van de e-tron 55 quattro is wel 411 kilometer ** door zijn accu van 95 kWh.

Met een snellader laadt de Audi e-tron 55 quattro in 30 minuten 80 procent op. De Audi E-tron quattro heeft een CSS stekker. Dit betekent dat hij kan worden opgeladen bij oplaadpunten van 50 kW, 175 kW en 350 kW.

De Audi e-tron 55 quattro is leverbaar vanaf € 84.100,-. De e-tron is uit voorraad leverbaar en tijdelijk extra scherp geprijsd met een leasebedrag vanaf € 915,- per maand en een netto bijtelling vanaf € 396,- per maand. *

Voordelen elektrisch rijden

  • Elektrisch rijden is goedkoper dan op benzine of diesel
  • U geniet belastingvoordeel
  • Elektrisch rijden is beter voor het milieu
  • U laadt uw auto thuis op

Bijtelling

Voor elektrische auto’s geldt een bijtellingsregeling van 8 procent in plaats van 22 procent. De bijtelling ligt altijd vast voor de eerste vijf jaar. Dus ook al veranderen de regels, u blijft hetzelfde tarief betalen. De bijtelling van 8 procent geldt alleen over de eerste € 45.000,- van de consumentenprijs. Daarna betaalt u de reguliere bijtelling van 22 procent.

Hoe zit dat met het opladen van de Audi e-tron?

Bang dat u problemen krijgt met het opladen van uw auto? Maakt u zich geen zorgen, in Nederland staan heel veel laadpalen, waardoor elektrisch rijden nooit een probleem is. En ook in de rest van Europa werken ze inmiddels flink aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur.

Ook voor thuis of op uw werk zijn er oplaadmogelijkheden. Er bestaan compacte wallboxen, die uitstekend werken in combinatie met zonnepanelen of groene stroomcontracten. Na het verwijderen van de stekker sluit de klep na vijf seconden automatisch.

Laadtijden van de Audi e-tron

Er zijn twee soorten laders: 50 kW laders en 175 kW laders. De 175 kW laders zijn snelladers. Deze laden meestal voor 80 procent snel op. Daarna neemt de laadtijd toe. Bij een 50 kW lader laadt de accu langzamer op en neemt de laadsnelheid pas af na 98 procent.

De e-tron 55 quattro heeft een 95 kWh accu. Met een snellader laadt de Audi e-tron 55 quattro in 30 minuten 80 procent op. Met een 50 kW lader kost het 74 minuten om van 10 procent naar 80 procent op te laden.

Bij de Audi e-tron 50 quattro zorgt de 71 kWh accu ervoor dat hij bij een snellader in een halfuur 80 procent oplaadt. Met een 50 kW lader kost het 74 minuten om van 10 procent naar 80 procent op te laden.

Actieradius van de Audi e-tron

De actieradius van een auto is de afstand die een voertuig kan afleggen zonder tussentijds van buitenaf energie toe te voegen. Dit wordt ook wel de range van een auto genoemd. Bij de Audi e-tron 55 quattro ligt de range op 411 kilometer en bij de Audi e-tron 50 quattro is deze vastgesteld op 300 kilometer, volgens de WLTP-testsystematiek. ** Het bereik is wél afhankelijk van een aantal factoren, zoals het weer, rijstijl en rijomgeving. Zo zal het bereik op de snelweg in de winter lager liggen, dan wanneer u in de zomer door de stad rijdt.

Audi e-tron Shuttel

Audi werkt samen met Shuttel, een mobiliteitskaart voor al het vervoer. Met de Shuttel mobiliteitskaart heeft u toegang tot meer dan 65.000 laadpunten in zestien Europese landen. Shuttel biedt ook thuislaadoplossingen inclusief laadpaal aan.

Audi e-tron Charging Service

Audi biedt ook de Audi e-tron Charging Service aan. Hiermee heeft u toegang tot een van de grootste openbare oplaadnetwerken van Europa, met meer dan 90.000 laadpunten. U krijgt een contract, zodat u altijd toegang heeft tot deze punten.

Het interieur van de Audi e-tron

Natuurlijk heeft de Audi e-tron een interieur zoals u kan verwachten van Audi. De kwaliteit en comfortuitrusting zijn van hoog niveau. Het optionele glazen panoramadak maakt het interieur lichter en versterkt het ruimtelijke gevoel van de auto. Als alternatief voor de standaard dualzone climate control, levert Audi een over vier interieurgebieden gescheiden klimaatregeling en het Air Quality-pakket aan. In dit pakket zit een ionisator en instelbare parfumeur, voor de best mogelijke luchtkwaliteit. Om dit te bereiken is er een sensor die reageert op luchtvervuiling en deze zet dan automatisch de luchtcirculatie aan.

De details van de Audi e-tron laten zien dat u altijd elektrisch rijdt

Bij de Audi e-tron heeft Audi de vertrouwde designtaal van het merk vertaalt naar het elektrisch rijden. Dit hebben ze doorgevoerd in zowel de binnen- als buitenkant. Door stijlvolle details laat Audi zien dat de e-tron altijd elektrisch rijdt. Bijvoorbeeld de dagrijverlichting, de elektrische laadklep, het ontbreken van uitlaten en de bekledingstiksels die aan stroomkabels doen denken. Een hoogtepunt van het design is de optionele cameraspiegels.

Design en technologie zijn een perfecte match bij de e-tron

Bij de Audi e-tron matchen design en technologie uitmuntend. Een wrap-around van deur tot deur omspant het uit horizontale lagen opgebouwde dashboard. Deze wrap-around verbindt de displays van de optionele camerabuitenspiegels met de overkapping van de Audi Virtual Cockpit. De Audi e-tron heeft standaard het infotainmentsysteem MMI-navigatie plus, deze is inclusief 4G-wifi. De navigatie maakt een bestemming kiezen zeer eenvoudig door vaste routes te herkennen.

De exclusieve off-road uitstraling van de Audi e-tron

De Audi e-tron komt in maar liefst twaalf lakkleuren. U vindt dus altijd een kleur die bij u past. Een van de kleuren is de exclusieve tint Antiguablauw. Erg fraai voor een elektrische auto. De e-tron logo’s op de voorspatborden zijn in opvallend oranje, dit is geïnspireerd op de hoogspanningskabels onder de motorkap van elektrische auto’s. Ook de remzadels zijn tegen meerprijs in deze tint verkrijgbaar. Daarnaast zijn de dorpels en wielkastranden in een afwijkende kleur uitgevoerd, wat de off road-uitstraling van de Audi e-tron helemaal afmaakt.

Bezoek onze showrooms

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

*Alle prijzen vermeld op deze pagina zijn op basis van de prijzen die geldig zijn vanaf de negende week in 2020, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden, 10.000 km p.j. en excl. btw en brandstof. Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2020.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP-testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de Audi e-tron en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de e-tron

Contante prijs

€ 62.700,-

Aanbetaling

€ 15.675,-

Totaal kredietbedrag

€ 55.571,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 926,18

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 71.246,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer