7

De Audi e-tron Sportback
De eerste volledig elektrische Sportback.

Audi heeft zijn eerste 100 procent elektrische SUV Sportback op de markt gebracht. De Audi e-tron is niet alleen elektrisch, maar ook sportief en net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met een brandstofmotor. Of u nu door de stad rijdt of een roadtrip maakt met vrienden, de e-tron brengt u overal naartoe. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor gedenkwaardige momenten en eindeloos rijplezier. De Audi e-tron Sportback is te bestellen bij een van onze vestigingen.

  • Rijklaar v.a. € 65.100,-
  • Lease v.a. € 729,- p.m.
Rijklaar v.a. € 65.100,-
Lease v.a. € 729,-

Audi e-tron Sportback – De prijs

De marktintroductie van de Audi e-tron Sportback staat gepland voor het voorjaar van 2020. De eerste volledig elektrische Sportback van Audi is verkrijgbaar vanaf € 65.100,- en met een netto bijtelling vanaf € 317,- p.m.*

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws? Schrijf u dan in.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

De actieradius Audi e-tron Sportback

De actieradius van de Audi e-tron Sportback is door WLTP vastgesteld op 409 kilometer. De cW-waarde van de auto is 0.25, dit zorgt voor tien kilometer extra actieradius. Verdere winst werd gehaald uit de twee waterpompen van het koelsysteem, die zijn vervangen door een enkel, efficiënter exemplaar. Het effectieve aandeel van de accu’s groeide van 88 naar 91 procent. De topsnelheid van de Audi e-tron Sportback is 200 kilometer per uur. Het model accelereert van 0 tot en met 100 in 5.7 seconden.

Audi e-tron Sportback – Het design

De achterzijde van de e-tron Sportback loopt een heel stuk schuiner af. De aflopende daklijn van het model past goed bij zijn sportieve uitstraling. Ondanks dat deze iets kleiner is geworden hierdoor, heeft deze toch nog steeds een inhoud van 615 liter. Aan de voorkant is de grote singleframe-grille aanwezig. De auto is verkrijgbaar in dertien lakkleuren waaronder Floretzilver, Plasmablauw en Daytonagrijs.

De matrix-koplampen van de e-tron Sportback bestaan uit een bijzonder staaltje high tech. Ruim een miljoen microscopische kleine en bestuurbare spiegeltjes per koplamp maken uiterst secure projecties. Dit zorgt voor een verre lichtbundel die geen tegenliggers verblindt. Maar de lichtbundel kan ook instructies voor de navigatie op de weg projecteren, net als referentiepunten om de ideale lijn tussen obstakels aan te geven.

Audi e-tron Sportback – Het interieur

Binnenin de Audi e-tron Sportback is er sprake van een elegante ambiance. In het comfortabele interieur overheersen digitale technologieën, zoals de moderne MMI-navigatie plus, met touch-response. Via deze interface heeft u ook gelijk toegang tot de online toepassingen van Audi Connect.

Ook de Audi Virtual Cockpit is doordacht, maar zeer gebruiksvriendelijk. U kunt het interieur aanpassen naar wens met opties zoals de design selection-aankleding. Het optionele S line pakket voegt extra sportiviteit toe.

Audi e-tron Sportback cameraspiegels

De optionele cameraspiegels van de Audi e-tron zijn hypermodern. Het spiegelglas is vervangen door camera’s aan de buitenkant. De digitale buitenspiegels bevatten een kleine camera die real-time contrastrijke beelden versturen naar het ingebouwde scherm. Het beeld is binnenin zichtbaar op contrastrijke oled-schermen. Deze schermen bevinden zich op de overgang van het dashboard naar de portieren. Ook in het donker is verkeer achter u zichtbaar. Met uw vingers past u gemakkelijk het scherm aan.

De motor van de Audi e-tron Sportback

Audi gaat de e-tron Sportback leveren met een 50 en 55 . De 50 heeft een elektromotor van 230 kW (313 pk) en een sterk accupakket van 71 kWh, goed voor een bereik van 341 kilometer. De 55 is goed voor een actieradius van 409 kilometer, dankzij een 90 kWh-accupakket. Het vermogen van deze uitvoering is 300 kW (408 pk).

De Audi e-tron Sportback leasen bij A-Point

Wilt u de Audi e-tron Sportback leasen bij A-Point? Ook dat kan natuurlijk. Voor zowel de zakelijke rijder als voor private lease. Leasen is voordelig en praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud, de wegenbelasting en een all-risk verzekering. U rijdt de Audi e-tron Sportback voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De prijzen voor het leasen van de Audi e-tron Sportback worden later bekend gemaakt.

* Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2020.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Bezoek onze showrooms

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de e-tron Sportback

Contante prijs

€ 65.100,-

Aanbetaling

€ 16.275,-

Totaal kredietbedrag

€ 57.698,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 961,63

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 73.973,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer