De vernieuwde Audi A5 Sportback

De vernieuwde Audi A5 Sportback is de perfecte gezinsauto, maar toch sportief. Door nieuwe details in de designtaal lijkt de vijfdeurs nog lager en breder dan voorheen. De strakke lijnen van de Audi A5 Sportback geven dit model een sportief karakter. De toonaangevende technologieën, zoals de Audi matrix LED-koplampen en een groot infotainmentscherm, zorgen voor een vooruitstrevende uitstraling. Met deze vernieuwde A5 Sportback komt u overal goed voor de dag.

  • Rijklaar v.a. € 48.851,-
  • Lease v.a. € 636,- p.m.
Rijklaar v.a. € 48.851,-
Lease v.a. € 636,- p.m.

De Audi A5 Sportback – Het design

De elegante Audi A5 Sportback is indrukwekkend sportief. De brede luchtinlaten en chroomafwerking zijn een van de redenen voor deze sportieve look. Aan de zijkant benadrukken de dorpelvormgeving en de opbollende spatborden het karakter van de auto. De optionele 20-inch lichtmetalen velgen geven de Audi A5 net dat beetje extra. De achterkant van de Sportback wordt geaccentueerd door een diffuser met sierelement in mat aluminimumzilver. De trapezium uitlaatmonden zijn een fraai gezicht. U ziet altijd ver vooruit, ook in het donker, dankzij het Audi laserlicht met groot bereik. De LED-koplampen en LED-achterlichten hebben een groot aanpassingsvermogen.

Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback interieur

De Audi A5 Sportback – Het interieur

De Audi A5 Sportback – De rijstijl

De overbrenging en bekrachtiging van de Audi A5 Sportback past zich aan, aan de snelheid dankzij dynamische besturing. Hierdoor rijdt de auto zelfs met een sportieve rijstijl nog comfortabel. Door een koppeling met de Audi drive select conformeert de rijbeleving zelfs aan uw wensen. De vijf standen: Dynamic, Comfort, Efficiency, Individual en Auto kunt u onder het rijden selecteren.

De meeste TFSI- en TDI-motoren zijn uitgevoerd als mild-hybride. Hierdoor gaat het verbruik omlaag. Het gemiddelde verbruik bedraagt 3,7 – 5,4 liter per 100 kilometer en de gemiddelde CO2-uitstoot is 98-143 gram per kilometer.

Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback

De Audi A5 Sportback – De motor

De A5 is de Sportback beschikbaar in veel verschillende motoren. De motoren zijn uitgevoerd met brandstofbesparende mild hybrid technologie, wat zorgt voor een soepele en snelle herstart van het start/stop-systeem. De reeks van motoren begint bij de 150 kW/204 pk sterke 2.0 TSI (35 TFSI). Bovendien zijn sommige te combineren met de dynamische quattro ultra-aandrijving. Standaard is een automatische 7-traps S tronic transmissie of een 8-traps tiptronic transmissie.

De Audi A5 Sportback leasen bij A-Point

De nieuwe Audi A5 Sportback leasen? Dat kan. De gezinsauto is zowel geschikt voor zakelijke rijders als voor privégebruik. Wij regelen voor u het onderhoud, een allrisk verzekering en de wegenbelasting. De A5 leaset u voor een vast maandbedrag. Dat maakt leasen voordelig en praktisch. Bij A-Point zijn we gespecialiseerd in leaseauto’s, dus kom vooral eens langs bij een van onze vestigingen.

Audi A5 Sportback

Meer weten over de Audi A5 Sportback? Bezoek een van onze showrooms

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de A5 Sportback

Contante prijs

€ 48.851,-

Aanbetaling

€ 12.213,-

Totaal kredietbedrag

€ 45.598,-

Slottermijn

€ 14.656,-

Termijnbedrag

€ 515,69

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 57.811,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer