De vernieuwde Audi A5 Coupé

De Audi A5 Coupé is opnieuw uitgebracht en nog eleganter dan voorheen. Door de nieuwe details aan de voor-, zij- en achterkant lijkt het model ook nog eens lager en breder dan eerst. De fraaie lijnen van deze tweedeurs zorgen voor een sportief karakter. De auto is geschikt voor iedere rijstijl en rijdt zowel sportief als comfortabel. Met deze vernieuwde Audi A5 Coupé ligt iedere route voor u open. Onder de strakke lijnen vindt u moderne technologieën en krachtige motoren.

  • Rijklaar v.a. € 49.251,-
  • Lease v.a. € 569,- p.m.
Rijklaar v.a. € 49.251,-
Lease v.a. € 569,- p.m.

De Audi A5 Coupé – Het design

De Audi A5 Coupé heeft een indrukwekkende sportieve uitstraling door de nieuwe designtaal met brede luchtinlaten en chroomafwerking. De dorpelvormgeving en opbollende spatborden gevuld met optionele 20-inch gegoten lichtmetalen velgen benadrukken die sportiviteit. Aan de achterkant wordt de breedte geaccentueerd door een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver. Ook de trapezium uitlaatmonden zijn erg smaakvol. De Audi A5 Coupé heeft zowel LED-koplampen als LED-achterlichten die een groot aanpassingsvermogen hebben. U ziet altijd ver vooruit, dankzij het optionele Audi laserlicht met groot bereik.

Audi A5 Coupe
Audi A5 Coupe
Audi A5 Interieur

De Audi A5 Coupé – Het interieur

De horizontale interieurlijnen in de vernieuwde Audi A5 Coupé dragen bij het ruimtelijke gevoel in de auto. De ambient light werkt sfeerverhogend en de materiaalkwaliteit en hoge afwerkingsgraad zijn opvallend in dit model. De moderne Audi infotainment technologie springt in het oog. Vanaf het 10,1-inch grote scherm bedient u de digitale wereld intuïtief en ook spraaksturing is inbegrepen. De optionele Audi virtual cockpit heeft diverse weergave mogelijkheden, die gekoppeld kunnen worden aan de menustructuren van MMI. Een persoonlijke touch aan het interieur is mogelijk door de Audi design selection waarin okapibruin de dominante kleur is. Of u kiest voor het S line-interieurpakket.

De Audi A5 Coupé – De rijstijl

Audi A5 Coupe
Audi A5 Coupe

De Audi A5 Coupé – De motor

De nieuwe A5 Coupé beschikbaar in veel verschillende motoren. Deze zijn allemaal uitgevoerd met brandstofbesparende mild-hybridtechnologie. Dit zorgt voor een snelle en soepele herstart van het start/stop-systeem. De reeks begint bij de 150 kW/204 pk sterke 2.0 TSI (35 TFSI). Bovendien zijn sommige motoren met de dynamische quattro ultra-aandrijving te combineren. Standaard is een automatische 7-traps S tronic transmissie of een 8-traps tiptronic transmissie.

De Audi A5 Coupé leasen bij A-Point

De nieuwe Audi A5 Coupé leasen bij A-Point kan natuurlijk ook. De auto is perfect voor zowel zakelijke rijders als voor private lease. Leasen is niet alleen praktisch, maar ook nog eens voordelig. Wij regelen voor u het onderhoud, de wegenbelasting en een allrisk verzekering. U leaset de nieuwe A5 voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bij A-Point zijn we gespecialiseerd in leaseauto’s, dus kom vooral eens langs bij een van onze vestigingen.

Audi A5 Coupe

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de A5 Coupé

Contante prijs

€ 49.251,-

Aanbetaling

€ 12.313,-

Totaal kredietbedrag

€ 45.972,-

Slottermijn

€ 14.776,-

Termijnbedrag

€ 519,92

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 58.285,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer