De vernieuwde Audi A5 Cabriolet

Overdag, in het donker, op een kustweg of in de stad – de nieuwe Audi A5 Cabriolet zorgt elke rit voor enthousiasme. De sportieve uitstraling benadrukt zijn dynamische en vooruitstrevende karakter. Het exterieur heeft een slanker silhouet en een opvallende verwijzing naar de Audi Sport quattro uit 1984; de Singleframe-grille is breder en vlakker dan voorheen, net zoals de luchtopeningen erboven. De nieuwe Audi A5 Cabriolet heeft niet alleen een gemoderniseerde designtaal, maar maakt ook gebruik van vooruitstrevende technologieën en krachtige motoren.

  • Rijklaar v.a. € 58.351,-
  • Lease v.a. € 740,- p.m.
Rijklaar v.a. € 58.351,-
Lease v.a. € 740,- p.m.

De Audi A5 Cabriolet – Het design

De Audi A5 Cabriolet ziet er sportief uit. De chroomafwerking en luchtinlaten aan de voorkant en de dorpelvormgeving aan de zijkant zorgen voor die sportieve look. Aan de achterkant wordt de breedte benadrukt door een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminimumzilver. De 20-inch lichtmetalen velgen zijn optioneel. De Audi A5 Cabriolet heeft net als andere open Audi’s een klassieke softtop. De geïsoleerde kap opent in slechts vijftien seconden, zelfs rijdend (tot 50 km/u). De LED-koplampen en LED-achterlichten zijn een nieuw ontwerp. De slimme lichtbundel heeft een groot aanpassingsvermogen.

Audi A5 Cabriolet
Audi A5 Cabriolet
Audi A5 interieur

De Audi A5 Cabriolet – Het interieur

De ruimtelijke beleving wordt vergroot door horizontale interieurlijnen, hoge afwerkingsgraad en de materiaalkwaliteit. Het optionele LED-ambient light werkt sfeerverhogend en het infotainmentsysteem in de Audi A5 Cabriolet bedient u intuïtief vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen dat haptische feedback geeft. Optioneel kiest u voor de Audi virtual cockpit of Audi connect. Wilt u een persoonlijke aankleding in de A5 Cabriolet? Ook dat kan. Met de Audi design selection, waarin okapibruin de dominante tint is of met het S line-interieurpakket.

Audi A5 Interieur

Audi A5 Cabriolet – De rijstijl

De Audi A5 Cabriolet heeft een dynamische besturing. De auto past de overbrenging en de bekrachtiging aan de snelheid aan. Dit komt het comfort en de sportieve rijeigenschappen ten goede. Met Audi drive select selecteert u onder te rijden de gewenste stand, zoals Dynamic, Comfort, Auto, Individual of Efficiency.

Het gemiddelde verbruik van de Audi A5 Cabriolet bedraagt 3,7 – 5,4 liter per 100 kilometer en de gemiddelde CO2-uitstoot 98-143 gram per kilometer. Ter verlaging van het verbruik zijn de meeste TFSI- en TDI-motoren uitgevoerd met een 12-volt mild-hybridesysteem.

Audi A5 Cabriolet
Audi A5 de motor

Audi A5 Cabriolet – De motor

Bij de marktintroductie van de nieuwe Audi A5 zijn er vijf motoren beschikbaar. De motoren zijn allemaal uitgevoerd met brandstofbesparende mild-hybridtechnologie. Deze technologie zorgt voor snelle en soepele herstart van het start/stop-systeem. De reeks begint bij de 150 kW/204 pk sterke 2.0 TSI (35 TFSI). Standaard is een automatische 7-traps S tronic transmissie of een 8-traps tiptronic transmissie.

De Audi A5 Cabriolet leasen bij A-Point

Wilt u de Audi A5 Cabriolet leasen? Ook dat kan natuurlijk. Voor zowel de zakelijke rijder of voor private lease. Leasen is super voordelig en praktisch. Wij regelen voor u het onderhoud, de wegenbelasting en een allrisk verzekering. U rijdt de nieuwe Audi A5 voor een vast maandbedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bij A-Point zijn we gespecialiseerd in leaseauto’s, dus kom eens langs bij een van onze vestigingen.

Audi A5 Cabriolet

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de A5 Cabriolet

Contante prijs

€ 58.351,-

Aanbetaling

€ 14.588,-

Totaal kredietbedrag

€ 54.465,-

Slottermijn

€ 17.506,-

Termijnbedrag

€ 615,98

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 69.053,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer