7

De Audi A3 Sportback
Direct leverbaar uit de voorraad!

De Audi A3 Sportback is niet langer nieuw te bestellen. Wilt u toch graag een A3 Sportback rijden? Dat kan! Wij hebben ze nog op voorraad. De Audi A3 Sportback is nog verkrijgbaar uit de voorraad in meerdere uitvoeringen en kleuren. Bekijk onze voorraad, en rijd direct weg in een nieuwe Audi A3 Sportback!

 • Rijklaar v.a. € 33.720,-
 • Privé lease v.a. € 399,-
 • Lease v.a. € 489,-
Rijklaar v.a. € 33.720,-
Privé lease v.a. € 399,-
Lease v.a. € 489,-

Uitvoeringen

Wat uw wensen ook zijn, elk van de lines maakt van een rit in uw Audi A3 Sportback een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

De S line-pakketten versterken de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Sportback. Zo benadrukken deze bijvoorbeeld het dynamische design, geven ze het interieur nog meer karakter en maken het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de S line-dakspoiler en de verlichte instaplijsten vóór met S-logo’s.

A3 Sportback design Pro Line plus 1.0 TFSI 6-bak met Assistentiepakket

 • Comfortairconditioning
 • Audi virtual cockpit
 • MMI navigatie plus met MMI touch
 • Assistentiepakket
 • Audi connect met geïntegreerde SIM-kaart (3jaar)

De A3 Sportback S line Edition 1.6 TDI S tronic met Bang & Olufsen Sound SystemBang & Olufsen Advanced Sound System

 • Bang & Olufsen Advanced Sound System
 • Digitale radio-ontvangst
 • Glazen panoramadak
 • Audi smartphone interface

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point Groep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar (uitzondering op deze regel is de e-Golf, deze is op basis van 60 maanden/10.000 km), € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de A3 Sportback

Contante prijs

€ 33.720,-

Aanbetaling

€ 8.430,-

Totaal kredietbedrag

€ 29.886,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 498,09

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 38.316,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer