7

De Audi A3 Sportback
Dynamischer dan ooit

Bij de vierde generatie Audi A3 Sportback ligt de nadruk op rijdynamiek en sportiviteit. Het onderstel is uitgerust met vele innovatieve technologieën. Dankzij quattro biedt de A3 toonaangevend gripniveau, maximale dynamiek en oneindig veel rijplezier. De progressive steering met variabele overbrenging zorgt voor een nog hogere rijdynamiek, dat indruk maakt in krappe bochten en op heuvelachtige wegen. U kunt de nieuwe Audi A3 Sportback komen bewonderen bij ons in de showroom in Amsterdam, Almere en Hoofddorp.

  • Rijklaar v.a. € 33.881,-
  • Lease v.a. € 489,- p.m.
Rijklaar v.a. € 33.881,-
Lease v.a. € 489,- p.m.

Audi A3 – De prijs

De nieuwe Audi A3 is nu bij ons te bestellen. De Audi A3 Sportback is te verkrijgen in vier uitvoeringen: Pro line, Business Edition, S edition en de edition one. De vanaf prijs van de nieuwe Audi A3 Sportback is
€ 33.881,-.

U kunt de nieuwe Audi A3 Sportback natuurlijk ook leasen. Wilt u zakelijk leasen? Dat kan natuurlijk, u leaset de Audi A3 Sportback vanaf € 489,- per maand.

Audi A3 – Quattro-aandrijving

De quattro-vierwielaandrijving bevindt zich aan het einde van de aandrijfas, vóór het achterasdifferentieel. Deze positie zorgt voor een positief effect op de verdeling van de asbelasting. De elektronische koppelverdeling is speciaal op het model afgestemd en in het Audi drive select-systeem geïntegreerd. Dit systeem houdt niet alleen rekening met de rijomstandigheden, maar zelfs met de staat van het wegdek en uw rijstijl.

Onder normale omstandigheden wordt het grootste deel van het vermogen aan de voorwielen doorgegeven. Wanneer u wegrijdt of de tractie van de vooras tekort schiet, past de koppeling de koppelverdeling supersnel aan. De koppeling kan een deel van het koppel richting de achteras sturen als de bestuurder voor een sportieve rijstijl kiest. Het koppel zorgt ervoor dat de Audi A3 stabiel blijft in de bochten en verhoogt de rijdynamiek.

Audi A3 – Electronic Stabilization Control

Bij de Electronic Stabilization Control (ESC) draait het allemaal om de sportieve rijeigenschappen van de Audi A3. De wielselectieve koppelregeling is een softwarefunctie van ESC, dit houdt in dat wanneer de Audi op hoge snelheid door een bocht rijdt, de functie de twee binnenste wielen op subtiele wijze afremt. De auto draait beter de bocht in, door het verschil in aandrijfkrachten op beide assen. Hierdoor wordt de stuurhoek op nauwkeurige wijze opgevolgd. De Audi A3 is hierdoor nog wendbaarder, vloeiender en veiliger.

Audi A3 – progressive steering

De progressive steering in de Audi A3 zorgt voor een verminderde krachtinspanning in het stadsverkeer en tijdens het manoeuvreren, wat het comfort aanzienlijk verhoogt. De elektromechanische progressive steering heeft een tandheugelsysteem dat beschikt over een speciale vorm en vertanding. Dit resulteert in verschillende overbrengingsverhoudingen, afhankelijk van de stuurhoek. Bij grote stuurbewegingen zorgt de overbrenging voor een directe besturing. Op wegen met veel bochten zorgt dit voor een verhoogde rijdynamiek en een nog sportievere rijstijl.

Audi A3 - Drive Select

Het Audi drive select-systeem is de interface tussen de demping, de aandrijfsystemen en de bestuurder. Het systeem bestaat uit vijf modi, die zijn in te stellen met een knop. De vijf modi zijn: comfort, auto, dynamic, efficiency en individual. Bij de laatste optie, kan de auto optimaal afgestemd worden op de persoonlijke voorkeuren van de bestuurder. Door de Audi drive-select kunnen de gasrespons en de afstelling van de stuurbekrachtiging worden aangepast. Daarnaast heeft het systeem ook invloed op de comfort- en veiligheidssystemen, zoals de automatische airconditioning, de matrix-LED-koplampen, de gordelspanners en adaptive cruise control.

A-Point Audi Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

* De Privé Lease actieprijs geldt voor de Audi A3 Sportback en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Financier de A3 Sportback (nieuw)

Contante prijs

€ 33.881,-

Aanbetaling

€ 8.471,-

Totaal kredietbedrag

€ 30.029,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 500,47

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 38.499,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer