De Audi A3 e-tron Sportback
Bij Audi Centrum Amsterdam en A-Point Audi Hoofddorp. Uw specialist in Audi.

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi A3 Sportback e-tron bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp? Download hier de brochure.

  • Rijklaar v.a. € 42.975,-
  • Financiering v.a. € 434,-
  • Lease v.a. € 622,-
  • Verzekeren v.a. € 53,-
Rijklaar v.a. € 42.975,-
Financiering v.a. € 434,-
Lease v.a. € 622,-
Verzekeren v.a. € 53,-

De mobiliteit van de toekomst kent vele uitdagingen. Audi heeft het antwoord: de Audi A3 Sportback e-tron. De premium compacte middenklasser met plug-in hybrideaandrijving kent geen beperkingen in het dagelijks gebruik. Hij combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. Elektrisch rijden en een grote actieradius dankzij de krachtige 4-cilinder*. Uitdaging geaccepteerd. De Audi A3 Sportback e-tron Lease Edition is zeer compleet uitgerust met onder andere de Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch en LED-koplampen.

De highlights

E-tron technologie

Van 0 naar 100 km/h in 7,6 seconden. De combinatie van een 1.4 TFSI verbrandingsmotor met 110 kW (150pk) en een 75 kW sterke elektromotor geeft de Audi A3 Sportback e-tron de voordelen van elektrisch rijden en een theoretische actieradius van circa 940 kilometer*.

Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit is toonaangevend in het segment van de Audi A3 Sportback e-tron. Het vooruitstrevende digitale instrumentenpaneel toont alle belangrijke informatie op een 12,3 inch LCD-scherm.

Alle voordelen

  • Theoretische actieradius van circa 940 km*
  • Tot 50 km elektrisch rijden*
  • In 2,5 uur op te laden via een industrieel stopcontact
  • Combineert sportieve prestaties met een indrukwekkende efficiency
  • Innovatieve systemen zoals Audi virtual cockpit

Maak kennis met de A3 Sportback e-tron bij Audi Centrum Amsterdam en A-Point Audi Hoofddorp

Leer de Audi A3 Sportback e-tron op uw gemak kennen bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp. Uiteraard kunt u dan meteen een proefrit maken om de auto in de praktijk te ervaren.

Eneco HollandseWind® laadpas

Met Eneco Thuisladen ontvangt u een laadpas waarmee u uw auto bij alle openbare laadpunten in Nederland en België duurzaam laadt met Eneco HollandseWind®. Met de MijnLaden-app vindt u laadpunten in de buurt, ziet u of ze beschikbaar zijn en navigeert u erheen.

Slim thuisladen!

Laad uw A3 e-tron makkelijk en snel op met het Smart thuislaadpunt. De energiekosten worden desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of eigen bedrijf. Bestel nu online een Smart thuislaadpakket inclusief laadpas en installatie.

Audi rijden op Hollandse wind

Haal alles uit je Audi A3 e-tron met myAudi

Vijf Euro NCAP sterren

Pro Line Plus.

Een blik in de toekomst. De Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch, een middenarmsteun vóór, parkeerhulp plus, automatische snelheidsregeling, LED-koplampen, het lichtpakket en het Audi sound system – allemaal inbegrepen in het Pro Line Plus-pakket voor de A3 Sportback e-tron en A3 Sportback e-tron sport.

Wilt u graag meer weten over deze Audi A3 Sportback e-tron? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Amsterdam of Hoofddorp.

*De vermelde actieradius kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de A3 e-tron Sportback

Contante prijs

€ 42.975,-

Aanbetaling

€ 10.744,-

Totaal kredietbedrag

€ 38.089,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 634,81

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 48.833,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer