A3 e-tron Sportback

  • € 42.975

22% bijtelling

De Audi A3 Sportback e-tron bij Audi Centrum Amsterdam, dé Audi dealer in Amsterdam!

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi A3 Sportback e-tron bij Audi Centrum Amsterdam? Download hier de brochure.

De mobiliteit van de toekomst kent vele uitdagingen. Audi heeft het antwoord: de Audi A3 Sportback e-tron van Audi Centrum Amsterdam in Amsterdam. De premium compacte middenklasser met plug-in hybrideaandrijving kent geen beperkingen in het dagelijks gebruik. Hij combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. Elektrisch rijden en een grote actieradius dankzij de krachtige 4-cilinder*. Uitdaging geaccepteerd. De Audi A3 Sportback e-tron Lease Edition is zeer compleet uitgerust met onder andere de Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch en LED-koplampen. 

De highlights

Highlights-A3-e-tron.jpg

e-tron technologie

Van 0 naar 100 km/h in 7,6 seconden. De combinatie van een 1.4 TFSI verbrandingsmotor met 110 kW (150pk) en een 75 kW sterke elektromotor geeft de Audi A3 Sportback e-tron de voordelen van elektrisch rijden en een theoretische actieradius van circa 940 kilometer*.

Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit is toonaangevend in het segment van de Audi A3 Sportback e-tron. Het vooruitstrevende digitale instrumentenpaneel toont alle belangrijke informatie op een 12,3 inch LCD-scherm.

Alle voordelen

  • Theoretische actieradius van circa 940 km*
  • Tot 50 km elektrisch rijden*
  • In 2,5 uur op te laden via een industrieel stopcontact
  • Combineert sportieve prestaties met een indrukwekkende efficiency
  • Innovatieve systemen zoals Audi virtual cockpit

Proefrit_5.jpg

Maak kennis met de A3 Sportback e-tron bij Audi Centrum Amsterdam

Leer de Audi A3 Sportback e-tron op uw gemak kennen bij Audi Centrum Amsterdam in Amsterdam. Uiteraard kunt u dan meteen een proefrit maken om de auto in de praktijk te ervaren.

Eneco_laadpas.jpg

Eneco HollandseWind® laadpas

Met Eneco Thuisladen ontvangt u een laadpas waarmee u uw auto bij alle openbare laadpunten in Nederland en België duurzaam laadt met Eneco HollandseWind®. Met de MijnLaden-app vindt u laadpunten in de buurt, ziet u of ze beschikbaar zijn en navigeert u erheen.

Slim thuisladen!

Laad uw A3 e-tron makkelijk en snel op met het Smart thuislaadpunt. De energiekosten worden desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of eigen bedrijf. Bestel nu online een Smart thuislaadpakket inclusief laadpas en installatie voor slechts € 1.275,-.

Thuisladen_1.jpg

Thuisladen_2.jpg

Pro_Line_Plus.jpg

Pro Line Plus.

Een blik in de toekomst. De Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch, een middenarmsteun vóór, parkeerhulp plus, automatische snelheidsregeling, LED-koplampen, het lichtpakket en het Audi sound system – allemaal inbegrepen in het Pro Line Plus-pakket voor de A3 Sportback e-tron en A3 Sportback e-tron sport.

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Sportback e-tron van Audi Centrum Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Amsterdam.

*De vermelde actieradius kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

 

Voorbeeldberekening: A3 e-tron Sportback

Kredietsom € 32.231 Maandlasten € 491 Totaalprijs krediet € 39.164 Effectieve rente op jaarbasis 8,49% Slottermijn € 21.488 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 42.975 Aanbetaling € 10.744
Sluiten

Financier de Audi A3 e-tron Sportback vanaf € 491 p/m

€ 42.975
€ 32.231
€ 491

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A3 e-tron Sportback

Kredietsom € 32.231 Maandlasten € 491 Totaalprijs krediet € 39.164 Effectieve rente op jaarbasis 8,49% Looptijd 36 maanden