De Audi A1 Sportback
Een groots idee, compact uitgevoerd

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi A1 Sportback bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp? Download hier de brochure.
De Audi A1 Sportback weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

  • Rijklaar v.a. € 21.985,-
  • Financiering v.a. € 222,-
  • Privé lease v.a. € 299,-
  • Lease v.a. € 339,-
Rijklaar v.a. € 21.985,-
Financiering v.a. € 222,-
Privé lease v.a. € 299,-
Lease v.a. € 339,-

Exterieur

De Audi A1 Sportback: een groots idee, compact uitgevoerd. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de Audi A1 Sportback zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking.

Interieur

Meer ruimte om vrienden en familie veilig en ontspannen mee te nemen. Iedereen kan dan zien dat de Audi A1 Sportback volledig aan de eigen wensen en smaak is aan te passen. We varen allemaal een eigen koers en de Audi A1 Sportback past daar heel goed bij, omdat het interieur in hoge mate is te personaliseren. Bovendien zijn er twee nieuwe uitvoeringen, de A1 Sportback design en A1 Sportback sport.

De TFSI-motoren in de Audi A1 Sportback

Een Audi TFSI-motor werkt met een hoge compressieverhouding, waardoor de prestaties goed zijn en het verbruik gunstig uitvalt. Een goed voorbeeld is de Audi A1 Sportback 1.4 TFSI CoD 110 kW (150 pk): deze motor met Audi cylinder on demand-cilinderuitschakeling helpt om in 7,9 seconden van 0 naar 100 km/h te accelereren en een topsnelheid van 215 km/h te behalen.

Kennis maken met deze Sportieve A1 Sportback? Kom dan langs bij Audi Centrum Amsterdam of A-Point Audi Hoofddorp!

A-Point Audi Almere (NIEUW ADRES)

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de Voorraad A1 Sportback

Contante prijs

€ 21.985,-

Aanbetaling

€ 5.497,-

Totaal kredietbedrag

€ 19.485,-

Slottermijn

€ 0,-

Termijnbedrag

€ 324,75

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 24.982,-

Debetrentevoet

6.99%

Jaarlijkse kostenpercentage

6.99%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer