De nieuwe Audi A1 Sportback Privé Lease tijdelijk v.a. € 399,-  p.m.*

De nieuwe Audi A1 sportback is nu tijdelijk extra voordelig in de Privé Lease

Audi A1 Sportback

  • Tijdelijk vanaf € 399,- per maand
  • Lane assist
  • Parkeerassistent
  • Multifunctioneel stuurwiel
  • Adaptive Cruise Control
  • Audi pre sense front

De nieuwe Audi A1 Sportback Royaal, sportief, karaktervol

Er is in eerste instantie keuze uit vier uitvoeringen – waaronder de speciaal voor Nederland ontwikkelde ‘epic’ – én een exclusief introductiemodel: de Audi A1 Sportback edition one.

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. Bovendien is hij leverbaar met infotainment en elektronische assistentiesystemen uit veel duurdere auto’s en is ook de connectiviteit bijzonder goed voor elkaar.

Veiligheid voorop

De assistentiesystemen voor de bestuurder komen uit het topsegment. Met deze elektronische technologie bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt hij om op de eigen rijstrook te blijven en maakt hij inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven. Met adaptive cruise control is de ruimte tussen de eigen auto en de voorganger in te stellen. Audi pre sense front reageert op mogelijk gevaar van andere voertuigen, overstekende voetgangers en fietsers.

*Getoonde model kan afwijken van aangeboden model. De genoemde verkoopprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage, leges en 4 jaar garantie. Zie algemene verkoopinformatie.

* Tarief o.b.v. 48 maanden/10.000 km per jaar. Exclusief brandstof en inclusief BTW.

Bezoek onze showrooms

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie