Ga goed voorbereid de winter tegemoet.

Uw Audi winterproof

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding. Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vullen wij – indien noodzakelijk – de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet u precies hoe u auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Plan uw wintercheck width="28.109" height="25.861"/>

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan.

Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de navigatie update € 99,- inclusief montage.

Plan uw werkplaatsafspraak width="28.109" height="25.861"/>

Wielen Service

We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

Wisselen complete set voor € 39,-
(Incl. opslag € 79,-)
Bandenwissel op velg voor € 89,-
(Incl. opslag € 129,-)

Accessoires & Lifestyle.

A-Point Service aannamepunt Zuidas Audi

Buitenveldertselaan 34
1081 AA Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Service Centrum Almere

De Strubbenweg 3
1327 GA Almere
Netherlands

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie