Audi A1 Sportback Privé Lease actie    Onbezorgd autorijden vanaf slechts € 319,- per maand*

Privé Lease actie Audi A1: al vanaf € 319,- p.m.*

Audi A1 Sportback Privé Lease actie

  • Vanaf slechts € 319,- p.m.*
  • A1 met 5 deuren, lichtmetalen velgen en een aantrekkelijk design
  • Inclusief € 600,- gratis brandstof
  • Onbezorgd autorijden
  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product

Privé Lease een Audi A1 en kies voor een compacte uitblinker. De vernieuwde Audi A1 straalt door zijn gespierde looks uit dat rijplezier vanzelfsprekend is. De actuele generatie TDI- en TFSI-motoren sluiten hier uitstekend bij aan doordat ze sportief en zuinig zijn. Om de nieuwe A1 nog meer te personaliseren zijn er nieuwe uitvoeringen, waaronder de A1 sport.

Keurmerk Private Lease

Audi Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kies je met een gerust hart voor Audi Private Lease.

*Getoonde model kan afwijken van aangeboden model. De genoemde verkoopprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage, leges en 4 jaar garantie. Zie algemene verkoopinformatie.

Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod tijdelijk geldig. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Bezoek onze showrooms

A-Point Audi Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

Audi Centrum Amsterdam

Klokkenbergweg 19
1101 AK Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie