Airco onderhoud Volkswagen

  • A-Point Groep
Airco_VW.jpg

Werkt uw airco niet meer zo goed? Komt er geen koele lucht meer uit de roosters? Dan is het tijd voor airco-onderhoud door één van onze Volkswagen vestigingen. Wij bieden verschillende airco onderhoudsopties aan. Na controle weet u of uw aircosysteem nog optimaal functioneert of dat er extra onderhoud of een anti-geurbehandeling noodzakelijk is.

Airco check
Heeft uw airco onderhoud of behandeling nodig? Wij stellen, bij één van onze Volkswagen vestigingen, dit makkelijk vast met een airco check! Als reparatie of verdere behandeling noodzakelijk is, kunnen wij dit voor u verzorgen. Uiteraard na goedkeuring van de offerte door u.

Vervangen van stof- en pollenfilter
Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen. Vervanging van de filter vanaf € 19,95

Airco geurbehandeling
Door het vochtige klimaat en temperatuurwisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.
De airco geurbehandeling kost normaal € 59,- en is nu gratis in combinatie met airco onderhoud.

Airco onderhoudsbeurt
‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Gedurende de tijd verliest het systeem steeds wat van zijn koudemiddel. Daardoor neemt ook de werking van het aircosysteem geleidelijk af. En dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg.
Met de airco onderhoudsbeurt bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten).
De airco onderhoudsbeurt kost normaal € 139,- en is nu tijdelijk extra voordelig voor € 99,-.

Maak een afspraak