Voordelige overstap naar de plug-in hybride ŠKODA Octavia Combi iV

Denkt u er weleens over na om als uw volgende auto een plug-in hybride model te kiezen, maar spreekt de prijs u minder aan? Dan biedt a-point uitkomst. Bij de ŠKODA Octavia Combi bedraagt het verschil tussen brandstof en plug-in hybride namelijk tijdelijk slechts € 2.000,-.

De ŠKODA Octavia Combi iV PHEV Business Edition biedt u alle extra’s van de luxe Business Edition en het comfort en rijplezier van de Octavia Combi. Maar tegen een bescheiden meerprijs voegt u daar een hybride aandrijving met 1.4 TSI-motor en 13 kWh accu aan toe met efficiënte prestaties (CO2-uitstoot van 24 g/km) en een elektrische actieradius van 70 km. Hiermee heeft u een extra groot gecombineerd vermogen van wel 150 kW en 204 pk.

Deze motor geeft u een topsnelheid van 220 km/u en heeft dankzij de elektrische ondersteuning een bijzonder snelle acceleratie van 0 naar 100 km/u in 7,8 seconden. Bovendien is de Octavia Combi iV Business Edition standaard uitgerust met fraaie 18 inch Vega Aero zwart lichtmetalen velgen, in tegenstelling tot de 16 inch van de reguliere Business Edition.

Pak dus deze kans om over te stappen naar een zuinige plug-in hybrid.


ŠKODA Octavia Combi PHEV

1.4iV Business Edition

v.a. € 37.890,-
Meerprijs slechts € 2.000,-

Offerte aanvragen


ŠKODA Octavia Combi
1.5 TSI DSG Business Edition

v.a. € 35.890,-

Offerte aanvragen


*Actie is geldig tot en met 30 november 2021

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens