Volkswagen Winteracties

Het kwik daalt, dus haal uw winterjas en handschoenen maar uit de kast! Wilt u helemaal voorbereid zijn op het koude weer? Dan zorgt u dat ook uw auto klaar is voor de winter. Bijvoorbeeld met de juiste winterbanden en winterse accessoires. Wij helpen u een handje op weg.

Winterklaar met de Volkswagen wintercheck € 20

Start de winter met de Volkswagen Wintercheck. Op 20 belangrijke punten checken wij uw Volkswagen vanbinnen en vanbuiten. Denk aan airco, remmen, verlichting, ruitenwissers, banden en nog veel meer. Zo kunt u dus veilig en comfortabel van de winter genieten. Tijdelijk krijgt u gratis een coole Playmobil Beetle van € 39,95 voor thuis (op=op).

Plan werkplaatsafspraak

Wissel uw zomerbanden voor € 39

Daalt de temperatuur onder de 7 graden? Dan is het tijd voor winterbanden. Die hebben tijdens gladheid een stuk meer grip en een kortere remweg. Door ze op tijd te wisselen, komt u bij plotselinge kou niet voor verrassingen te staan. Uw banden wisselen doet u al vanaf € 39,-. En uw zomerbanden? Die slaan we op in ons bandenhotel.

Plan bandenwissel

Gratis ruitreperatie

  • Snel klaar
  • 24 uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een originele ruit


Plan werkplaatafspraak


Winterse accesoires voor uw Volkswagen

Dakdragers

Ideaal voor uw ski's of snowboard.

Vind uw dakdragers

Dakkoffers

Voor als u net iets meer mee wil nemen op vakantie.

Vind uw dakkoffer

Banden en accesoires

Van winterbanden tot sneeuwkettingen.

Vind uw winterbanden

Wintercare producten

Van € 19,95 voor € 9,95.

Vind uw winterproducten


De remafstand uitgelegd

Als u een noodstop moet maken, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk stilstaan. Daarom moeten uw remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort de remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden zorgen er daarnaast voor dat banden andere capaciteiten moeten hebben dan bij warm, zomers weer. Daarom kunt u in de winter het beste voor winterbanden kiezen. Deze voeren het water beter af en en hebben meer grip als het koud is. Dit scheelt u al snel enkele meters, wat precies het verschil kan maken in een noodsituatie.


a-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aanRuitreperatie

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.
  

*Actie geldig t/m 1 maart 2022

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens