Volkswagen Voorjaarsvoordeel

Maak uw Volkswagen volledig lenteklaar. Van binnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijdt u helemaal fris het voorjaar tegemoet.

Wissel uw banden vanaf € 39

Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Zorg ervoor dat u tijdig de bandenwissel inplant.

Plan bandenwissel

Aircocheck voor slechts € 20

Laat uw airco checken voor € 20 bij a-point. Wist u dat dit gratis is bij onderhoud? Plan direct een check in op een moment naar keuze.

Plan aircocheck

Airco onderhoud voor € 139

Een airco die goed onderhouden is zorgt ervoor dat u geen last hebt van muffe geurtjes. Plan uw airco onderhoud nu voor € 139. Dit is inclusief geurbehandeling, zo zorgen wij dat uw airco net zo fris ruikt als de lente.

Plan werkplaatsafspraak

Mooie kortingen op accessoires

Geef uw Volkswagen meer Volkswagen. Profiteer van hoge kortingen op diverse originele Volkswagen accessoires. Perfect voor de lente en makkelijk online te bestellen.

Bekijk accessoires

a-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan* Acties geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Informeer naar de voorwaarden.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: