Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsvoordeel

Voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen hoger. Zijn u en uw bus er helemaal klaar voor? Verse zomerbanden eronder, de airco laten checken of onderhouden en rijden maar. Op weg naar uw volgende klus. Bij Volkswagen Bedrijfswagens zijn we er voor u en zorgen we ervoor dat u altijd op uw bus kunt rekenen. Voor mekaar.

Wissel uw banden vanaf € 32

Zodra het warmer dan 7 graden is, presteren zomerbanden beter dan winterbanden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk de juiste banden voor warmer weer onder uw bus hebt zitten. Zijn de banden van uw bus versleten of rijdt u nog op winterbanden? Maak snel een afspraak om je banden te wisselen.

Plan bandenwissel

Aircocheck voor slechts € 16,50

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in uw Volkswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet u binnen 15 minuten of de airco van uw bus nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Rijd fris het voorjaar in.

Plan aircocheck

Airco onderhoud voor € 115

Een airco die goed onderhouden is zorgt ervoor dat u geen last hebt van muffe geurtjes. Plan uw airco onderhoud nu voor € 115. Dit is inclusief geurbehandeling, zo zorgen wij dat uw airco net zo fris ruikt als de lente.

Plan werkplaatsafspraak

a-point
Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan* Acties geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Informeer naar de voorwaarden.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: