Volkswagen Bedrijfswagens: al 75 jaar voor mekaar

U zult het niet snel over uzelf zeggen, maar uw handen zijn goud waard. Voor uw baas, die toevallig ook nog eens uw vader is. Voor de mensen in de stad, die dankzij u een plek hebben om te wonen. En voor uzelf, omdat u nog steeds met dezelfde trots naar uw werk kunt kijken.

Al 75 jaar hebben we een bus waar u op kunt bouwen. Wat uw vak ook is, wij zijn er voor u. Al 75 jaar voor mekaar. Daarom zijn er de extra dikke 75 Editions van de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter.

Caddy Cargo 75 Edition

Er is nu tijdelijk een actiemodel van de Caddy Cargo: de 75 edition. Deze standaard, misschien wel de meest complete Caddy Cargo ooit, beschikt over alle opties die u als echte vakman of -vrouw op uw bus wenst. 

Bekijk Caddy Cargo 75 Edition

Transporter 6.1
75 Edition

Al 75 jaar een bus waar u op kunt bouwen. Dit vieren we met een tijdelijk actiemodel, de Transporter 6.1: de 75 edition. Wat uw vak ook is, met deze bedrijfswagen heeft u het dik voor mekaar.

Bekijk Transporter 6.1 75 Edition

Crafter 75 Edition

Wat uw vak ook is, op de Crafter kunt u bouwen. Al 75 jaar. Om dit te vieren is er een speciaal actiemodel van de Crafter: de 75 Edition. Misschien wel de meest complete, meest dikke, Crafter ooit.

Bekijk Crafter 75 Edition* Acties geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Informeer naar de voorwaarden.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: