ŠKODA Winteracties

Het kwik daalt, dus haal uw winterjas en handschoenen maar uit de kast! Wilt u helemaal voorbereid zijn op het koude weer? Dan zorgt u dat ook uw auto klaar is voor de winter. Bijvoorbeeld met de juiste winterbanden en winterse accessoires. Wij helpen u een handje op weg.

Winterklaar met de ŠKODA wintercheck € 20

Start de winter met de ŠKODA Wintercheck. Op 20 belangrijke punten checken wij uw ŠKODA vanbinnen en vanbuiten. Denk aan airco, remmen, verlichting, ruitenwissers, banden en nog veel meer. Zo kunt u dus veilig en comfortabel van de winter genieten.

Plan werkplaatafspraak

Wissel uw zomerbanden voor € 39

Kies uw eigen weg. Met winterbanden bent u overal op voorbereid. Plan de wissel vanaf € 39,-. Hebben uw banden hun beste tijd gehad? Profiteer dan tijdelijk van veel voordeel op winterbanden.

Plan bandenwissel

Gratis ruitreperatie

  • Snel klaar
  • 24 uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Speciaal opgeleide monteurs


  Maak werkplaatsafspraak

  Orginele ŠKODA accessoires

  Tijdelijk profiteert u van extra voordeel op ŠKODA accessoires. Zo zijn u en uw ŠKODA klaar voor de winter. Voor welke accessoires gaat u deze winter?

  • Lichtmetalen wielensets tot € 300 korting
  • Alle dakdragers nu € 199
  • Kofferbakmatten 20% korting op het gehele assortiment
  • Bagageboxen nu met € 100 korting

  Naar de shop

  a-point Loyaliteitspas

  Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

  Vraag nu aan  Ruitreperatie
  * Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.
    

  *Acties geldig tot 1 maart 2022

  project.general_error_message

  Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

  We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

   

  Uw gegevens

  project.general_error_message

  Met welke auto wilt u een proefrit maken?

  We nemen snel contact op voor een afspraak.

   

  Uw gegevens