SEAT Winteracties

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals - de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn u en uw SEAT klaar om de winter te trotseren. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan bent u helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Gratis SEAT wintercheck

Bent u al connected met uw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck helemaal gratis.* Nog niet connected? Download de app in de App Store of Google Play Store. Tijdens de winterchek wordt uw SEAT op 20 belangrijke punten gecheckt. Denk aan airco, remmen, verlichting, ruitenwissers, banden en nog veel meer. Zo kunt u dus veilig en comfortabel van de winter genieten.

Plan werkplaatsafspraak

Wissel uw zomerbanden voor € 39,-

Kies uw eigen weg. Met winterbanden bent u overal op voorbereid. Plan de wissel vanaf € 39,-. Hebben uw banden hun beste tijd gehad? Profiteer dan tijdelijk van veel voordeel op winterbanden.

Plan bandenwissel

Gratis ruitreperatie

  • Snel klaar
  • 24 uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een originele ruit


Plan werkplaatsafspraak


Tot 30% korting op winteraccessoires

Goed aangekleed de winter in? Profiteer nu van voordeel op winteraccessoires bij SEAT.

Dakdragers

€ 60,- korting

Bekijk in de shop


Bagageboxen

30% korting

Bekijk in de shop


Wintersets

Tot € 350,- korting

Bekijk in de shop


Sneeuwkettingen

25% korting

Bekijk in de shop


a-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan
Ruitreperatie

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.
  

*Acties geldig tot 28 februari 2022

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens