SEAT Voorjaarsvoordeel

Of u deze lente nu een beetje of helemaal uit uw dak gaat, bij SEAT maakt u sowieso een voordelige start. Om zorgeloos te genieten van al het moois dat de lente voor u in petto heeft, hebben we namelijk een hele waslijst vol aanbiedingen waar u blij van wordt. Dus als u alvast start met het maken van plannen voor deze lente dan zorgen wij voor de rest.

Wissel uw banden vanaf € 39

Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Zorg ervoor dat u tijdig de bandenwissel inplant.

Plan bandenwissel

Aircocheck voor slechts € 20

Laat uw airco checken voor € 20 bij a-point. Wist u dat dit gratis is bij onderhoud? Plan direct een check in op een moment naar keuze.

Plan aircocheck

Airco onderhoud voor € 139

Een airco die goed onderhouden is zorgt ervoor dat u geen last hebt van muffe geurtjes. Plan uw airco onderhoud nu voor € 139. Dit is inclusief geurbehandeling, zo zorgen wij dat uw airco net zo fris ruikt als de lente.

Plan werkplaatsafspraak

Mooie kortingen op accessoires

Geniet van het voorjaar en profiteer van hoge kortingen op diverse originele SEAT accessoires. Perfect voor de lente en makkelijk online te bestellen.

Bekijk accessoires

a-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan* Acties geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Informeer naar de voorwaarden.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: